Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, ez mennyire igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ez mennyire igaz (pasik tesztelése)?

Figyelt kérdés

[link]

mármint ezek a tesztelési vackok, hogy ha valahol elbukunk, akkor a pasinak annyi...

2013. máj. 27. 10:32
1 2 3 4
 21/31 HotChoc ***** válasza:
Ez egy hatalmas baromság. És még pénzt is kérnek érte...Sohasem gondolkodtam így, hogy most akkor teszteljük a pasit és szóljuk le az ingét vagy a farmerjét...-.-
2013. máj. 27. 11:55
 22/31 anonim ***** válasza:
Óvatosan az ilyen honlapokkal! Nekem küldözgettek néha napján e-maileket és többször is próbáltam lemondani és csak tovább küldték őket aztán a címet próbáltam letiltani ahonnan jött, de valószínűleg a citromail sz*r volt mert még mindig jött utána aztán egyszercsak végre vagy abbamaradt vagy megjavult a blokkoló, de a tököm tele volt már vele.
2013. máj. 27. 11:56
 23/31 anonim ***** válasza:
Ha ronda vagy instant vesztesz a legtöbb csajnál, dikk. Ugyanígy ha alacsony vagy, vékony vagy, dagadt vagy, túl magas vagy, idegesítő vagy, csóró vagy.
2013. máj. 27. 12:09
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

7000 forintot fizessek azért, hogy egy mümájer kö*ög legyek? :D Ezt enélkül a sz*r nélkül is meg tudtam oldani. Butaság az egész és csak egy kisarkitott lehetőséget vázol fel. Nem minden nő ekkora gyökér és nem minden pasi ilyen teszetosza.

hülyeség az egész...

2013. máj. 27. 12:10
 25/31 ivilicious ***** válasza:
marhaság
2013. máj. 27. 12:12
 26/31 anonim ***** válasza:
Sosem vallják be, de szerintem igaz.
2013. máj. 27. 12:22
 27/31 anonim ***** válasza:
JESUS!!! nő vagyok és esküszöm nem értem,a pasik mit pörögnek ennyit ezen :DDD Mindenki más és más a kis Shit test biszbaszotok épp ezért nem ér semmit sem kb.
2013. máj. 27. 13:39
 28/31 anonim ***** válasza:
Valami logikus rendszere csak van. Valami "nyerő kombó" vagy recept amivel mindent visz a csávó. Szinte mindenkinél (90%)
2013. máj. 27. 14:03
 29/31 anonim ***** válasza:
Azért pörgünk annyit ezen, mert barátnőt szeretnénk. Mi is könnyen beszélnénk, ha mi szívathatnánk benneteket.
2013. máj. 27. 14:03
 30/31 A kérdező kommentje:

előző, nahát ez mennyire igaz!

"Mi is könnyen beszélnénk, ha mi szívathatnánk benneteket."

Egyébként mi is szivathatunk, legyél alkoholista, verd a nőt, és ha sosem hagy el, illetve visszajön, az a szivatást (lásd a politikus vak kutyája esetét nemrégiben).

De mi ilyent nem teszünk.

2013. máj. 27. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!