Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ez mennyire igaz (pasik tesztelése)?
Figyelt kérdés
mármint ezek a tesztelési vackok, hogy ha valahol elbukunk, akkor a pasinak annyi...
2013. máj. 27. 10:32
21/31 HotChoc válasza:
Ez egy hatalmas baromság. És még pénzt is kérnek érte...Sohasem gondolkodtam így, hogy most akkor teszteljük a pasit és szóljuk le az ingét vagy a farmerjét...-.-
22/31 anonim válasza:
Óvatosan az ilyen honlapokkal! Nekem küldözgettek néha napján e-maileket és többször is próbáltam lemondani és csak tovább küldték őket aztán a címet próbáltam letiltani ahonnan jött, de valószínűleg a citromail sz*r volt mert még mindig jött utána aztán egyszercsak végre vagy abbamaradt vagy megjavult a blokkoló, de a tököm tele volt már vele.
23/31 anonim válasza:
Ha ronda vagy instant vesztesz a legtöbb csajnál, dikk. Ugyanígy ha alacsony vagy, vékony vagy, dagadt vagy, túl magas vagy, idegesítő vagy, csóró vagy.
24/31 anonim válasza:
7000 forintot fizessek azért, hogy egy mümájer kö*ög legyek? :D Ezt enélkül a sz*r nélkül is meg tudtam oldani. Butaság az egész és csak egy kisarkitott lehetőséget vázol fel. Nem minden nő ekkora gyökér és nem minden pasi ilyen teszetosza.
hülyeség az egész...
26/31 anonim válasza:
Sosem vallják be, de szerintem igaz.
27/31 anonim válasza:
JESUS!!! nő vagyok és esküszöm nem értem,a pasik mit pörögnek ennyit ezen :DDD Mindenki más és más a kis Shit test biszbaszotok épp ezért nem ér semmit sem kb.
28/31 anonim válasza:
Valami logikus rendszere csak van. Valami "nyerő kombó" vagy recept amivel mindent visz a csávó. Szinte mindenkinél (90%)
29/31 anonim válasza:
Azért pörgünk annyit ezen, mert barátnőt szeretnénk. Mi is könnyen beszélnénk, ha mi szívathatnánk benneteket.
30/31 A kérdező kommentje:
előző, nahát ez mennyire igaz!
"Mi is könnyen beszélnénk, ha mi szívathatnánk benneteket."
Egyébként mi is szivathatunk, legyél alkoholista, verd a nőt, és ha sosem hagy el, illetve visszajön, az a szivatást (lásd a politikus vak kutyája esetét nemrégiben).
De mi ilyent nem teszünk.
2013. máj. 27. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!