Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, ez mennyire igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ez mennyire igaz (pasik tesztelése)?

Figyelt kérdés

[link]

mármint ezek a tesztelési vackok, hogy ha valahol elbukunk, akkor a pasinak annyi...

2013. máj. 27. 10:32
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
45%
fgiyelj én 1 dolgot tapasztaltam meg nőkben: vagyis,nőkben ne keress logikát,mások mint a férfiak,nem logikus,észszerü tények alapján döntenek,igy felkészülni sem lehet rájuk....őket nagy részben a félelmeik,kételyeik irányitanak
2013. máj. 27. 10:35
 2/31 anonim ***** válasza:
48%
Elsőnek igaza van. A nőkben nincs logika. Ne is keress bennük ilyet. Ök se értik egymást, hogy mit miért tesznek:D
2013. máj. 27. 10:43
 3/31 anonim ***** válasza:

Ez egy baromság! Pláne ez az inges példa... ami szerinte a jó válasz, annál én úgy vágnám ki a pasit, mint macskát sz*rni.

Ha én egy pasival közlöm, hogy túl fiatal, akkor tényleg túl fiatal, nem érdekel, és idegesít, ha ennek ellenére nyomul. Ugyanez igaz minden kifogásra - a nem az nem, és kész.

Én másképp "tesztelem" a pasikat.

2013. máj. 27. 10:48
 4/31 anonim ***** válasza:
Baromság, hidd el. Ez a teszt meg egy vicc. Adtak neki egy jól eladható nevet és megpróbálnak belőle pénzt csinálni. A nők sokszor még saját magukat sem értik, ami egy egyiknél bejön az nem biztos hogy a másiknál is be fog. Szerintem ne vedd meg ezeket a csajozós CD-ket, csak pénzkidobás.
2013. máj. 27. 10:52
 5/31 anonim ***** válasza:
78%
Ez egy fszság úgy ahogy van. Mármint amit linkeltél. Egyébként a nőkben is van logika, csak ti azt nem értitek.
2013. máj. 27. 10:55
 6/31 anonim ***** válasza:
95%

Mi baj azzal, hogy túl fiatal, túl idős, túl alacsony?! Ha egyszer így van, akkor így van. Szeretem ha a férfi magasabb nálam, idősebb is valamivel, de azért ne 10 évvel...

Ez az egész egy nagy baromság, kifordít mindent ami létezik.

2013. máj. 27. 10:57
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

-Nő: Csúnya ez az ing!

-Te: Mi van veled drágám? Begombáztál, vagy csak szimplán nincs stílusérzéked?

És a "teszt" szerint ez a jó válasz? :O

Ennél bunkóbb válasz nem sok van, egy normális nő szó nélkül otthagy ha ezt válaszolod. Szóval baromság az egész!

2013. máj. 27. 10:58
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan nő, aki szeret játékokat játszani, én nem. Tehát, aki ilyen trükkökel próbálkozik nálam, az maga alatt vágta el a fát :)

Én az egyenes jellemet tudom értékelni. Ennyi ;)

2013. máj. 27. 11:01
 9/31 anonim ***** válasza:

az első pár kérdés, még soha nem hagyta el a számat

meg az marhaság, hogy tesztelem

ezért tart itt sok fiatal mi a fenének kell ilyen baromságokat olvasni, aminek nincs valóság alapja, mert csinált egy kis területen felmérést, bizonyos életkorban

az első pát hozzászolónak nem adok igazat, mert a nők is tudnak általában logikusan gondolkodni N

2013. máj. 27. 11:04
 10/31 anonim ***** válasza:
A linkelt oldalba csak belelapoztam, ha egy nő elkezdené fikázni a farmerom / ingem, csak annyit mondanék h nekem tetszik és beszélnék másról. Pár ilyen után meg elkönyvelném magamban, hogy egy modortalan bunkó.
2013. máj. 27. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!