Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ez mennyire igaz (pasik tesztelése)?
mármint ezek a tesztelési vackok, hogy ha valahol elbukunk, akkor a pasinak annyi...
Ez egy baromság! Pláne ez az inges példa... ami szerinte a jó válasz, annál én úgy vágnám ki a pasit, mint macskát sz*rni.
Ha én egy pasival közlöm, hogy túl fiatal, akkor tényleg túl fiatal, nem érdekel, és idegesít, ha ennek ellenére nyomul. Ugyanez igaz minden kifogásra - a nem az nem, és kész.
Én másképp "tesztelem" a pasikat.
Mi baj azzal, hogy túl fiatal, túl idős, túl alacsony?! Ha egyszer így van, akkor így van. Szeretem ha a férfi magasabb nálam, idősebb is valamivel, de azért ne 10 évvel...
Ez az egész egy nagy baromság, kifordít mindent ami létezik.
-Nő: Csúnya ez az ing!
-Te: Mi van veled drágám? Begombáztál, vagy csak szimplán nincs stílusérzéked?
És a "teszt" szerint ez a jó válasz? :O
Ennél bunkóbb válasz nem sok van, egy normális nő szó nélkül otthagy ha ezt válaszolod. Szóval baromság az egész!
Van olyan nő, aki szeret játékokat játszani, én nem. Tehát, aki ilyen trükkökel próbálkozik nálam, az maga alatt vágta el a fát :)
Én az egyenes jellemet tudom értékelni. Ennyi ;)
az első pár kérdés, még soha nem hagyta el a számat
meg az marhaság, hogy tesztelem
ezért tart itt sok fiatal mi a fenének kell ilyen baromságokat olvasni, aminek nincs valóság alapja, mert csinált egy kis területen felmérést, bizonyos életkorban
az első pát hozzászolónak nem adok igazat, mert a nők is tudnak általában logikusan gondolkodni N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!