Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, ez mennyire igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ez mennyire igaz (pasik tesztelése)?

Figyelt kérdés

[link]

mármint ezek a tesztelési vackok, hogy ha valahol elbukunk, akkor a pasinak annyi...

2013. máj. 27. 10:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Úristen, ez mekkora baromság! Nyilván vannak, akik szeretik az ilyen játszmákat, én ha gondolok valamit, azt őszintén, kerek-perec megmondom, nem kerülgetem a forró kását, meg utalgatok.

Amiket meg itt említ több helyen is, hogy szerinte mi a jó válasz a kérdésekre... Na ha nekem ilyet válaszolna egy randin egy pasi, már ott se lennék, mert egy bunkó tahó. De nyilván van nő, akinek bejön az ilyesmi, csak a könnyen kapható fajtából.

25/L

2013. máj. 27. 11:06
 12/31 anonim ***** válasza:

Shit Test Terminator :DDDDDDD

Kb. annyira hiteles mint a TV2-n az Ezo TV.

2013. máj. 27. 11:07
 13/31 anonim ***** válasza:

Kérdező: gondolkozz el inkább azon, hogy neked kellene-e olyan nő, aki direkt tesztelget, kritizál, stb...

Mert nem minden nő ilyen, épeszű férfiak inkább olyat keresnek, akiknél nem kell trükközni!

2013. máj. 27. 11:08
 14/31 anonim ***** válasza:
Utolsó: úgy van!
2013. máj. 27. 11:10
 15/31 anonim ***** válasza:

Ez a teszt egy féligazság, de ehhez a féligazsághoz is a sorok között kell olvasni. Igaz, mert valóban kaphatsz hasonló kérdéseket, és ilyenkor valóban magabiztosnak kell maradni. DE ettől még az a fele oltári baromság, hogy ez egy teszt lenne, a válaszok nagy része is ökörség, mint ahogy az is, hogy ettől lennél vonzó egy csajnak.

Egy dolgot kell ebből megfogadni: ne légy bizonytalan és simulékony, helyette inkább pimasz és magabiztos. Ha szándékosan meg akarsz felelni egy csajnak, valóban valószínűtlen, hogy vonzó leszel számára, de a magabiztosság még édeskevés ahhoz, hogy tetsszél is neki.

2013. máj. 27. 11:11
 16/31 anonim ***** válasza:

a teszt több okból is baromság. csak az első kérdésig jutottam, de az bőven elég volt.

1. ha tetszik nekem egy pasi, miért mondanék neki olyat, hogy csúnya az inge? miért mondanék ilyet bárkinek is?

2. amelyik férfinek egy nő ilyet mond, az szerintem 2-3 hasonló beszólás után hanyagolni fogja a nőt..

3. az említett válaszok közül az utolsónál bunkóbb nincs.

egyébként az egész helyzet életszerűtlen. és lehet, hogy a nők tesztelnek, de nem állandóan, nem mindegyikük, és nem is ilyen hülyeségekkel. 20n

2013. máj. 27. 11:17
 17/31 anonim ***** válasza:

Szerintem a flörtölés nem az, hogy nyomi módon szép dolgokat próbálok mondani egy lánynak, hanem, hogy valaki teszteli a másikat, és a másik meg visszaszurkál.

Magyarul, ha egy csaj tesztel, akkor már kapásból nem vagy közömbös számára. Az lenne a rossz, ha nem tesztelnének, mert:

pl.

Te minden lánynak ezt mondod?

- Igen, elég jó kis szöveg nem?

Legyünk csak barátok?

- Szerintem abszolút igen, szerintem ez legyen.

Miért akarsz elcsábítani?

- Ki? Én soha.

Meghívsz egy italra?

- ŐŐ... nem hívsz meg inkább te? (vagy) - Persze és még mit ne? (de akkor utána mosolyogni kell)

Túl fiatal vagy hozzám.

- Fenébe...most akkor mi legyen? Mindennek vége köztünk, örökre?

Túl alacsony vagy.

- Köszi b**meg.

Te olyan furcsa vagy.

- Ezt csak a szerelem mondatja veled.

Te most ismerkedni jöttél ide?

- Abszolút nem. Teljesen más miatt.

stb.

:)

Nem kell fosni ettől, szerencsére nem egy állami vizsgabizottság előtt kell csajozni :)

2013. máj. 27. 11:20
 18/31 A kérdező kommentje:

nem, nem ilyet keresek.

Csak azért ne csodálkozzatok, hogy össze vissza vannak zavarodva a pasik... de ha nem úgy megy, hogy szabályrendszernek kell megfelelni, akkor megnyugodtam.

2013. máj. 27. 11:31
 19/31 anonim ***** válasza:
Én nőként soha életemben nem kérdeztem semmit a listában lévő kérdések közül.
2013. máj. 27. 11:34
 20/31 anonim ***** válasza:
De, "szabályrendszereknek" kell megfelelni. Legyél férfias, határozott, legyen önbizalmad, kisugárzásod, stílusod. Ez a nők többségénél "elvárás". Ezen túlmenően pedig vannak egyéni ízlések, van, aki a jóképű pasikra bukik, van aki a nagy dumásokra, van, aki az okosakra és még sorolhatnám. Amikor egy nő "tesztel" - nem, nem hülye kérdésekkel! hanem csak szimplán figyeli egy beszélgetés során, hogyan viselkedsz, milyen a testbeszéded, stb. - akkor arra figyel, hogy a számára fontos tényezők benned mennyire vannak meg. De ha nincsenek meg, akkor hiába erőlködsz ezekkel a szánalmas dumákkal, amiket az adott oldal javasol, nem lesz több esélyed, sőt!
2013. máj. 27. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!