Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akiknek az adottságaik miatt nincs esélyük vonzó párt találni, hogyan békélnek meg ezzel a helyzettel?
pff, ez azért jó fogás... "jójójó, mondhatsz bármit, ha ronda vagy, tuti nem volt jó nőd, egyszerűen kizárt, csak hazudozol"
most komolyan, mit mondjak erre? én se nagyon hiszem el, hogy ennyi szerencsétlen puhapöch lenne az országban, és ráadásul mindegyik itt nyavalyog minden este.... naponta legalább 40 ilyen kérdés van, én vagyok a fsz, hogy még megpróbálok meggyőzni valakit arról, hogy van értelme az életének.... NEM! nincs értelme, ássátok el magatokat, ha nektek az úgy jobb....
hááát pedig a pénz az, amivel elég szarul állok:D illetve igazából van azért zsebpénzem, csak szívom a fogam, minden százast megszámolok... még soha nem hívtam meg olyan lányt semmire, aki nem volt a barátnőm:D
és nem mondom, hogy sok, de öt barátnőm volt 2-2.5 év alatt... most fogyasztom az ötödiket, immáron két éve.. és lett volna még pár lehetőségem, csakhát kapcsoaltban nem illik:D
de amúgy a lányok megérzik, ha nem hiszel magadban, és akkor ők se fognak hinni benned... nem kell magabiztosnak lenned, én sem vagyok az, elvégre rendszeresen megyek neki oszlopnak az utcán, ezek után hogy lenne önbizalma az embernek?:D
elég ha azt hiszik, hogy van önbizalmad;):D
Zsebpénzed?Tehát szüleiddel laksz?
Sorry de ezt nem tudom benyelni :) Én már régen felébredtem az álomvilágomból :)
Egy ronda embernek lehet sok barátnője,de szépből csak kevés,kivéve ha van pénze
Hat mivel meg tanulok...
De amikor lehet dolgozom diakmunkaban, abbol tudok osszeszedni magamnaj zsebpenzt
Nem muszaj elhinned, vegulis megertem, tanultam az ilyet pszichologiabol.... az ember tagadja, nem hiszi el azt, amikor az lenne az eredmeny, hogy en vagyok a hibas, mert akkor magaba zuhanna.... envedo mechanizmusnak hivjak
Ha nem hiszed, hat nem kell, de en szolok, lehet az elved barmilyen logikus, a vilag nem elvek szerint mukodik.... akkor meg aztan minden logika borul, ha no is van a dologban!:)
Es az elmult parezer ev en is voltak csunya ferfiak es csunya nok, es a legtobbje talalt neki tetszo part csak a mai modern ember kezd eletkeptelenne valni
Akkor hidd el, hogy nem tehrtsz semmit,mes maradj igynorokre
Csak ne nyavalyogj emiatt!
Tobb lehetoseg marad annak, aki tuljut az ilyen egyszeru es lusta felfogason
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!