Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mások miért találnak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások miért találnak olyan könnyen párt maguknak?

Figyelt kérdés
Én olyan vagyok hogy kinézek magamnak 1 valakit akiért oda vagyok. Ha összejön nagyon jó, ha nem akkor meg sokáig töröm magam miatta hogy hátha mégis, szomorkodom, ügyeskedem. Ezzel elmegy több hetem, hónapom is. Mások meg "Nem jött össze? Szakít? Na bumm" és egy hét múlva új pasija van. Hogy csinálják?
2013. máj. 17. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nekik tök mindegy kivel vannak, csak legyen valaki.
2013. máj. 17. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
megismernélek 24f
2013. máj. 17. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Úgy, hogy igénytelenek.
2013. máj. 17. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:

:D szerinted ők boldogok?

Amúgy meg tényleg csak annyi ,hogy nem válogatnak , és az akinek új pasija van mindig ,az csak azért van mert k*va könnyű préda.

2013. máj. 17. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
ezen én is mindig csodálkozom. ismertem olyat, hogy csak amolyan "na ez is jó lesz" alapon jöttek össze, mégis utána 3 évig jártak, és egész jónak tűnt a kapcsolatuk. lehet csak mázli kérdése
2013. máj. 17. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Képesek lejjebb adni az igényeikből(már ha vannak).0 elvárással egyszerű párt találni.Na meg egy ilyen világban.Például a hozzám hasonló gondolkodású embert idiótának,meg bolondnak titulálják,csak azért,mert nem dugok meg minden jött mentet.
2013. máj. 17. 21:07
 7/8 anonim válasza:

Nem vagy egyedül ezzel, ha ez megnyugtat.Barátnőm 4 éve szerelmes reménytelenül egy fiúba,aki bár mindenféle jeleket küld neki, nem lép semmit.Ő pedig nem tud továbblépni.

És velem is hasonló a helyzet.Néha megtetszik egy srác, rágódom rajta hónapokig, de valahogy semmi nem jön össze.És ott tartok h még mindig nincs barátom, 17 évesen, amíg nálamnál jóval fiatalabbak meg sem tudják már számolni, annyi volt.De igazából ez nem zavar.De az igen, h tetszik egy srác, és barátnője van, és én képbe sem jövök.És a legrosszabb benne,hogy szemeztünk,és így tetszett meg.De az istenit, miért szemez velem ha barátnője van??Nem értem a fiúkat.

Egyébként szoktál járni szórakozóhelyekre? Mert én nem, és lehet ez is probléma, mivel manapság minden fiatal ott ismerkedik...

(bocs a felesleges infókért)

2013. máj. 17. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ezt én sem értem, nekem pl. naon ritkán tetszik meg vki, és eddig még nem jött össze egy normális kapcsolat sem
2013. máj. 22. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!