Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások miért találnak olyan könnyen párt maguknak?
:D szerinted ők boldogok?
Amúgy meg tényleg csak annyi ,hogy nem válogatnak , és az akinek új pasija van mindig ,az csak azért van mert k*va könnyű préda.
Nem vagy egyedül ezzel, ha ez megnyugtat.Barátnőm 4 éve szerelmes reménytelenül egy fiúba,aki bár mindenféle jeleket küld neki, nem lép semmit.Ő pedig nem tud továbblépni.
És velem is hasonló a helyzet.Néha megtetszik egy srác, rágódom rajta hónapokig, de valahogy semmi nem jön össze.És ott tartok h még mindig nincs barátom, 17 évesen, amíg nálamnál jóval fiatalabbak meg sem tudják már számolni, annyi volt.De igazából ez nem zavar.De az igen, h tetszik egy srác, és barátnője van, és én képbe sem jövök.És a legrosszabb benne,hogy szemeztünk,és így tetszett meg.De az istenit, miért szemez velem ha barátnője van??Nem értem a fiúkat.
Egyébként szoktál járni szórakozóhelyekre? Mert én nem, és lehet ez is probléma, mivel manapság minden fiatal ott ismerkedik...
(bocs a felesleges infókért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!