Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akiknek az adottságaik miatt nincs esélyük vonzó párt találni, hogyan békélnek meg ezzel a helyzettel?
Én is ronda vagyok mint a bűn,még nálad is rondább de mégis volt szép barátnőm.Nem minden szép nő felszínes,csak nehéz őket megtalálni.Legyél kitartóbb.Ismerkedésnél pedig ne az legyen a fő téma hogy te milyen ronda vagy
De itt kifejezetten szép lányokról van szó
24es, kikérem magamnak, az én nőim is mind dögösek voltak, és a mostani is marhajól néz ki:)
ha meg amúgy mindenki Rihannát meg Miss 2013at akar magának, elég sokan lesznek magányosak... elég nagy távolság van a "kifejezetten szép" és a "ronda" között
ui: a modelleket csak mint társadalmilag elismert szépségideálokat említem, amúgy szerintem nem szépek és ráadásul egyformák
Csak nem Mr. 78 % ismét?
És mindenkinek van esélye vonzó párt találni.
Akkor azok lehet hogy csak neked dögösek :D
meg annak a pár pasinak, akik a kapcsolat közben és után próbálkoztak náluk... képet is küldhetek róluk, aztán döntse el mindenki, hogy jó nő, vagy sem..
Boratot látta valaki? amikor a kazah kan a világ másik feléből elindul, hogy meghódítsa Pamelát, a csöcskirálynőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!