Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azok a pasik, akiknek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik, akiknek az adottságaik miatt nincs esélyük vonzó párt találni, hogyan békélnek meg ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 22:15
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Már nem azért, de ha pm-ben írom, akkor miért teszed ki ide? Nem mintha titok lenne, csak eléggé inkorrekt hozzáállás, mintha társaságban mondanék neked valamit, te meg elismételnéd kiabálva.
2013. máj. 22. 22:40
 22/40 anonim ***** válasza:
társaságban kérdezek valamit, te pedig suttogva válaszolsz... az is illetlen:D
2013. máj. 22. 22:41
 23/40 anonim ***** válasza:

Én is ronda vagyok mint a bűn,még nálad is rondább de mégis volt szép barátnőm.Nem minden szép nő felszínes,csak nehéz őket megtalálni.Legyél kitartóbb.Ismerkedésnél pedig ne az legyen a fő téma hogy te milyen ronda vagy

2013. máj. 22. 22:42
 24/40 anonim ***** válasza:

De itt kifejezetten szép lányokról van szó

2013. máj. 22. 22:49
 25/40 anonim ***** válasza:
Én edzeni kezdtem,hogy jobban nézzek ki,talán ez a legtöbb amit tehet az ember,formálja a testét.
2013. máj. 22. 22:50
 26/40 anonim ***** válasza:

24es, kikérem magamnak, az én nőim is mind dögösek voltak, és a mostani is marhajól néz ki:)

ha meg amúgy mindenki Rihannát meg Miss 2013at akar magának, elég sokan lesznek magányosak... elég nagy távolság van a "kifejezetten szép" és a "ronda" között

ui: a modelleket csak mint társadalmilag elismert szépségideálokat említem, amúgy szerintem nem szépek és ráadásul egyformák

2013. máj. 22. 22:55
 27/40 anonim ***** válasza:

Csak nem Mr. 78 % ismét?

És mindenkinek van esélye vonzó párt találni.

2013. máj. 22. 22:55
 28/40 anonim ***** válasza:

Akkor azok lehet hogy csak neked dögösek :D

2013. máj. 22. 22:56
 29/40 anonim ***** válasza:
Anno én is az edzés mellet döntöttem. Ennek már 3 éve. Rendszeresen járok futni, úszni, ha a szabadidőm engedi lovagolni is. A hatás mégis elmaradt. Először is én genetikailag nem olyan vagyok aki kigyúrt lesz valaha is. Kezdetben 5 km-et futottam manapság ez 20km de csak azért mert nem fér több az időmben, a vízben meg kezdetben 4-5 hossz után meg majd meghaltam, míg most 40-50 percet is képes vagyok egyhuzamban leúszni. És mindezek tetejére semmit nem változott az alkatom. Szóval ez sem mindenkinek jön be. A nőkkel meg még mindig olyan szerencsétlen vagyok mint régen. 22F
2013. máj. 22. 22:58
 30/40 anonim ***** válasza:

meg annak a pár pasinak, akik a kapcsolat közben és után próbálkoztak náluk... képet is küldhetek róluk, aztán döntse el mindenki, hogy jó nő, vagy sem..

Boratot látta valaki? amikor a kazah kan a világ másik feléből elindul, hogy meghódítsa Pamelát, a csöcskirálynőt...

2013. máj. 22. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!