Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akiknek az adottságaik miatt nincs esélyük vonzó párt találni, hogyan békélnek meg ezzel a helyzettel?
az tény, hogy mindenki csak olyannal jöjjön össze, akit vonzónak tart! ez egy kapcsolat alapja
Kérdező, valahogy nem feleltél... mit tettél a változás érdekében, és milyen adottságaid akadályoztak meg a változásban?
Na akkor tisztázzuk. Általánosban volt egy osztálytársam, akinek valami hihetetlenül ocsmány feje volt. De tényleg. Valahogy olyan... csúnya. Mindenki csesztette, a csajok fejében fel se merült az ötlet, hogy járjanak vele.
A feje mostanra se lett szebb, de olyan kidolgozott és ízléses teste lett, hogy mikor nyáron megláttam, legszívesebben elküldtem volna az anyjába. És van egy helyes ki barátnője, akit még én is elfogadnék, pedig válogatós vagyok.
Szóval ennyit tudok javasolni. Van amin tudsz változtatni. Tedd is meg, ha számodra is a külső a lényeg.
Ez felfogás kérdése
Attól hogy valaki jól néz ki még nem jelenti azt hogy szeretni fog,főzni,mosni,takarítani,gyereket nevelni stb
Inkább járok egy ronda/átlagos nővel aki nagyon rendes,aranyos és értelmes mint egy szép de buta,undok,idióta nővel
Volt már olyan barátnőm akihez nem vonzódtam külsőleg de nagyon beleszerettem mert olyan kedves/szeretnivaló csajjal még életemben nem találkoztam.Vele volt a legboldogabb párkapcsolatom,2 és fél évig tartott
Fogd fel hogy a külső az csak egy jelentéktelen maszk
"Nagyon figyelek az öltözködésemre, kéthetente járok fodrászhoz, ápolt vagyok. De az arcom genetikailag ronda, és nem tudok mit kezdeni vele."
aha.. pmben küldöd..:D
kéthetente fodrász? ennyi lóvéd van?:O
elmondanám, hogy Mr.Beant játszó színészt dögös pasinak tartják:D
egy arc nem nagy dolog, elhietnéd... én szőrös vagyok, relatíve alacsony, és sörhasú... és egész könnyen megkedveltetem magam a lányokkal:) pedig mint az egyik előző hozzászóló, én is fogyatékkal élek, csak nem a fülemre, hanem a szememre... a szemeim kb keresztbe állnak és alig látok velük...
és ez mind nem akadály...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!