Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti találtatok már párt társkereső oldalon?
Figyelt kérdés
Eddig az ilyen oldalakon főleg csak olyanokkal találkoztam akik csak szexet akartak. Én vagyok csak szerencsétlen?2013. máj. 6. 21:42
1/11 anonim válasza:
Sajnos nem. Egy normális fiút találtam, de barátságon kívül nem lehet közöttünk több, mert neki már van párja. :(
21/f
2/11 anonim válasza:
Igen. Ráadásul egy alapvetően heteró társkereső oldalon (randi.hu)...
3/11 anonim válasza:
Igen, de nem lett hosszú életű.. :S
4/11 anonim válasza:
Igen. Már lassan 3 éve vagyunk együtt!
23 meleg F.
5/11 anonim válasza:
Én nem is nagyon próbáltam ilyen oldalakat. Annyira fenntartásaim vannak ezekkel az oldalakkal szembe, azok alapján amiket hallottam.
7/11 anonim válasza:
Össze nézek egy-egy fiúval, megpróbálok vele összebarátkozni, bár ezzel a technikával még nem jártam sikerrel.
8/11 anonim válasza:
Úgy olvastam,Gegelnek sikerült.
9/11 anonim válasza:
Mi ezen az oldalon találtunk egymásra a barátommal és már egy éve együtt vagyunk :))))
10/11 anonim válasza:
SOk sok sok sok energia és idő kell hozzá, de lehet találni! Nekem 3 kapcsolatból 2 onnan volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!