Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 8-9 találkozás után már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8-9 találkozás után már szexelni kellett volna?

Figyelt kérdés
Én korainak éreztem, így kidobott egy ürüggyel. Én érzelmek nélkül, úgy hogy nem járunk egymással, úgy nem tudok...Most meg egy másik lánnyal van. 23 éves vagyok. Már ideje lett volna?
2013. máj. 22. 07:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Anno tettem is fel erről kérdést:

Annyi volt hogy megbeszéltük hogy találkozunk, de majd szól ha ráér. És nem szólt. Akkor már 20 napja nem találkoztunk.

Erre akkor hétvégén felrakott egy képet egy melltartós csajról ahogy napoznak egymás mellett. Mint kiderült csak a haverja, de akkoris. Nem az, persze legyen fontosabb a haverja akit már régebb óta ismer, de akkor ne hitegessen hogy "Remélem hétvégén ráérsz Édesem" és várok, várok, erre azzal a csajjal napozik.

És megkérdeztem hogy ki ez a lány. Mert nem ismertem. És mondta hogy csak egy haverom. Én meg mondtam hogy "Megígéred hogy találkozunk, de inkább azzal a csajjal vagy. Én úgy érzem nem is veszed komolyan ezt kettőnk között" na és akkor dobott ki engem.

Persze jogos hogy miért féltékenykedtem, de hozzáteszem hogy ő már úgy indított hogy "Minden barátnőmet megcsaltam". És azért 3 hete nem találkoztunk, ráadásul mindig lemondta hogy "Most anyámmal kell mennem vásárolni" mondom utána nem jó? Nem, mert nem tudom mikorra végzek stb.

A legjobb volt hogy ha én nem kerestem őt, akkor 1 hétig simán megvolt anélkül hogy akár egy üzenetet is írjon nekem. De ha meg találkoztunk "Annyira hiányzol, úgy imádlak" puszi, ölelés stb.

2013. máj. 22. 08:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát, ez még csak nem is féltékenykedés, szerintem. Alakuló kapcsolatba (de később sem) nem nagyon fér ez bele, legalábbis nálam (nem a lányokkal való barátkozás, hanem a hitegetés és a másik lerázása). A jelek szerint nem nagyon volt oda érted, csak indokot keresett, így is, úgy is szakított volna veled előbb utóbb.
2013. máj. 22. 09:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy nekem is volt egy "fiúm", aki ugyanígy viselkedett, igaz én két hét után "szakítottam vele", és még így is szégyelltem magam, hogy ennyi időt rá pazaroltam. Szerintem te se bánkódj. Ennél mindenki többet érdemel.
2013. máj. 22. 09:06
 14/19 A kérdező kommentje:

Tudod hányszor volt hogy "Oké lesz*rom, nem keresem" és akkor eltelt 5-6 nap, már annyit nem is kattogtam rajta, erre ír hogy "Szia Édesem, volna kedved eljönni sétálni" vagy "Nem találkozunk egy puszira". De ezen is besokalltam mert ha én mondtam hogy "Délután nem érsz rá? Átmegyek akár hozzád, nem is kell utaznod" és akkor a válasz "Hát most nem jó mert XY" egyetlen egyszer volt hogy akkor taliztunk mikor én mondtam...

Csak mikor együtt voltunk akkor meg rámnézett a nagy boci szemeivel, meg elkezdett bújni stb. meg az udvarolgatás stb. és akkor a randik után mindig úgy voltam vele hogy "Na hátha megváltozik a hozzáállása" de inkább egyre rosszabb lett. De mondom a randik nagyon jók voltak. Ezzel a "Hiányoztál" és megölel, megpuszillal meg levett a lábamról... :(

2013. máj. 22. 09:10
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen, egy fap1na vagy, ennyi találkozás után se feküdtél le vele pedig jártatok is, főleg ebben a korban. Vagy szűznek hitt, vagy egy frigid pocsának, aki élete végéig nem szexel vele.
2013. máj. 22. 09:42
 16/19 anonim ***** válasza:
3. randi után szex.
2013. máj. 22. 10:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Bocs, de ennyi idősen több eszed lehetne.

Először is: csak akkor találkoztatok, ha ő kegyeskedett ráérni, akkor neked viszont ugrani kell. Ha te érsz rá, neki esze ágában nincs rád időt szakítani.

Anyuval vásárol.... hát persze...

Másrészt: nekem is van fiú haverom, de nem billegek mellette melltartóban, bikinis képeimet se rakja ki az oldalára, stb. Valószínűleg ő az az anyu, akivel vásárolni járt.

Akkor kell az ilyen pasit dobni, amikor be is jelenti, hogy ő minden nőjét csalta. Kvázi elmondja a játékszabályokat, te meg vagy olyan birka, hogy bele is mész, hogy neked így megfelel.

Nem hogy másodhegedűs voltál, de annak is örülhetsz, ha még belefértél a zenekarba.

És mi sem természetesebb: te vagy mindenért a hibás. Naná, nem is őtökéletessége...

Egyet nem értek: mit kaptál te ettől a "kapcsolattól", ami után most sírsz???

Köpjél utána, és tedd magasabbra a mércét! Ha úgy érzed, hogy pont egy ilyen önző ku.rvapecért érdemelsz, akkor persze nem muszáj... de ha úgy gondolod, hogy hozzád egy normális, rendes pasi való, akkor szóba se állj ilyennel, aki előre közli, hogy egyébként hobbi szinten ke.fél félre...

2013. máj. 22. 10:15
 18/19 anonim ***** válasza:

NEM!

Semmi sem kell ha nem akarod. Ha szeretnéd akkor csináld!

Elég szemét húzás volt attól a "gyerektől"

2013. máj. 22. 11:13
 19/19 A kérdező kommentje:

ma 10:15

Köszönöm! Ilyen kommentre van szükségem, komolyan mondom kiteszem a falamra :D Ez nagyon jó, nagyon jól eltaláltad mi van.

Tényleg hülye vagyok, de mentségemre szóljon én nagyon régóta vágyakoztam ezután a pasi után. Mert akkor nem tudtam hogy ilyen...Egy kis humoros, aranyos , udvarias srácnak ismertem meg. Meg mondom velem is az volt mikor találkoztunk. Csak aztán ahogy kezdtem megismerni a r*hadék oldalát, áááá mondom tuti megváltozott. Ő is mondogatta hogy "Már nem vagyok olyan" és hinni akartam neki. Mert nagyon jól hozta a rendes fiú oldalát. Mert az volt velem mikor randizgattunk.

Ennyit kaptam tőle :D Elvitt ide-oda, romantikus séta, kajálás, mozi, bókolgatás, "érzelmes ölelések" puszik stb. És bedőltem neki :S

2013. máj. 22. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!