Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8-9 találkozás után már szexelni kellett volna?
Dehogy, pláne, ha te még nem érezted késznek magad rá. Mi több mint egy hónapig találkozgattunk (napi rendszerességgel), mire eljutottunk az ágyig (21 és 26 évesek voltunk). 8-9 találkozás után én sem feküdtem volna le a párommal, ahhoz nekem is több érzelemre és bizalomra van szükségem.
Szóval ne hibáztasd magad, az ilyen jobb is, ha szakít veled, valószínűleg csak a szexre hajtott.
Na és gondolhatod: örültem ha 1 héten egyszer találkoztunk egymással...Alig ért rá velem lenni :(
Mondjuk én őszintén szólva szerettem volna, mármint be voltam rá indulva: hormonok, az illata stb. de azért ehhez több kell mint a testi vonzalom. Néha mikor találkoztunk mondjuk úgy éreztem rámásznék, de valami tartás izé visszatartott....
Na mondjuk nekem ez a rossz hogy én küzdöttem érte nem is kicsit. És ő dobott ki engem. Megalázás, bunkóskodás stb. Mert én még mondtam is neki mikor felhozta az ürügyet (bizalmatlan voltam vele) hogy "De próbáljuk meg újra, normálisan állok majd hozzád ne haragudj" de azt mondta neki ilyen féltékeny csaj nem kell...
Szóval elég erősen belémverte hogy én voltam a hibás. És sokat is sírtam miatta. Mert elkezdtem magamban keresni a hibát. Mert amúgy mondom én oda voltam érte. Nekem ő nagyon bejött. Ilyen szerelem kezdetét éreztem már. Jól behülyített :(((
Nem feltétlen, de 23 évesen, főleg, ha már nem vagy szűz, egyáltalán nem ciki pár alkalom után lefeküdni...
23 évesen már tudja az ember, hogy mit akar, így jó ok kell arra, hogy eddig húzza...
Mondjuk az, hogy emiatt kidobott, nem vall, valami megértő személyiségre, így nem hinném, hogy sokat veszítettél vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!