Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lány elmondja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány elmondja hogy lassan szeretne haladni és heti 2-3 találkozás van akkor az normális ilyen tempónál?

Figyelt kérdés

2013. máj. 19. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Együtt is vagytok vagy mi?Részletezhetnéd.Mióta ismered?Hányszor találkoztál vele?Puszi,csók mi volt eddig?Korotok?
2013. máj. 19. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez normális. Én is ezt akarom majd a következő kapcsolatomnál, mert az előzőeknek is azért lett vége, mert hamar ráuntunk egymásra... Vagyis inkább az volt a baj, h csak egymással foglalkoztunk, nem volt külön életünk, mindig együtt voltunk. Persze ha az ember szerelmes, akkor a szerelmével szeretne lenni minden egyes percben. De akkor is kell egy kis időt a barátokra, a hobbikra, a tanulásra, és a családra szakítani. Nem szabad,h csak a párod létezzen. Nekem legalábbis most ez a véleményem. A másik ok, amiért a következő kapcsolatom elején ritkán szeretnék találkozni, az az, hogy annyira "kanos" vagyok már, h tudom h nem sokáig bírnám ki h ne feküdjek le vele, és nem akarom h átba*szanak, ezért inkább ritkán találkozunk,és egymáshoz sem nagyon megyünk át még az elején, és így nem lesz gond belőle. Persze mindennek eljön az ideje. Egyébként a későbbiekben,mikor komolyodik a dolog, akkor már együtt lehetünk többet is,de akkor is kell egy kis időt hagyni saját magunkra.
2013. máj. 19. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 20/L voltam
2013. máj. 19. 10:43
 4/4 anonim ***** válasza:

én is mondtam a srácnak, hogy nekem sok idő kell.. erre havonta-másfél havonta találkozunk... '-.-

Úgyhogy kinek mi. Szerintem 2-3 találkozó viszont nem mondható kevésnek. Heti egy lenne az kb.

2013. máj. 19. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!