Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon normális ilyen szituációban?
A következő problémával találtam szemben magam, ha nevezhetjük annak. Egy lánnyal nagyon jó kapcsolatban vagyok és kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak. Múlt hét vasárnap randiztunk, ő a karjaimba ugrott amikor meglátott, majd ki ugrott a szívem úgy örültem, az este mesés volt, minden jól alakul, nagyon boldog voltam. De a héten kint van külföldön, és elfoglaltságai miatt alig tudok róla valamit, hét elején bennem volt a pörgés, én mindig írtam neki, most viszont kicsit alább fagyott, (telon nem lehet elérni mert nem működik roaming), hogy nincs meg a napi kommunikáció. Ez most normális? Jöv hét elején jön haza és akkor találkozunk megint. De nem pezsgek, mint múlt hétvégén.
Köszönöm.
Akkor ki lehet mondani, hogy felszállt a lila köd..:D
Amúgy normális, de szerintem ha megint meglátod akkor van rá esély hogy azt érezd amit először.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!