Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex az első randin? Kinek mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 19:15
1/10 anonim válasza:
Azt, hogy mindenki azt csinál, amit akar. Mondjuk 18+ esetben. Meg használjatok gumit.
3/10 anonim válasza:
Ha eleget fizetett a csávó akkor ne rinyálj, megkaptad az árát.
4/10 anonim válasza:
A lány ki van éhezve.
Amúgy meg mindenkinek a maga magánügye mikor hogy szándékozik koppanni, ha az éjszaka után valami balul sűl ki. Szerintem 1 hónap is kevés ehhez
5/10 Pain for Pleasure válasza:
Az, hogy más mit csinál nem rám tartozik. Viszont ha valaki nálam bepróbálkozna első randin, annak búcsút intenék.
7/10 anonim válasza:
Teljesen normális dolog a szex:) ha az első randin olyan erősek az érelmek, vágyak akkor miért ne..
9/10 anonim válasza:
Én nem mennék bele, de ha mások randiznak és mindketten úgyérzik, hogy akarják, akkor nem ítélem el :D Nekem sok idő kell, de ha két ember már nagylány/nagyfiú akkor el tudják dönteni hogy akarják-e, és ha megteszik, nekem azzal nem ártanak. :D
10/10 anonim válasza:
Ha csak szexelni akarnak, akkor persze. De ezekből nem lesz normális, komoly kapcsolat. Oké, 1000-ből 1 esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!