Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak itthon?
Hogyan mondjam meg itthon, hogy egyik nap délután egy lánnyal találkozok és vele megyek el valahova (randi)?
15/F
én is mindig megpróbálom az ilyeneket eltitkolni! :)
egyszer egy barátommal mondom hogy megyünk valahova,máskor hogy elmegyek keresztapámhoz mert ő szerencsére falaz nekem ilyenkor! :D
de előbb utóbb le fogok bukni én is meg te is szóval szerintem mond meg az igazat! :DD
15/f
ez ennyire nagy dolog?
sziasztok lépek, találkozok valakivel
Ezt:
,,Megyek dugni, majd jövök vmikor"
Teljesen értelek, hogy nem akaródzik elmondani, iszonyat gáz, amikor a felnőttek jönnek a gyerekes hülyeségeikkel ilyenkor, vagy faggatnak, vagy egyszerűen csak kínosan és tapintatlanul viselkednek. Lehet, hogy nem leszek népszerű a sok őszinte szent között, de a helyedben én füllentenék valamit, vagy csak nem mondanék teljes igazságot. Találkozom egy ismerősömmel, nem ismeritek, ennyi. Ha kérdezik, akkor feltétlenül Petinek hívják.
Mindig kicsit úgy voltam vele tizenévesként, hogy majd ha a felnőttek megérnek rá, hogy igazat mondjak, akkor igazat mondok. Addig ők kérték maguknak. Most huszonhárom vagyok, nem látom máshogy utólag sem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!