Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk az embereknek az internetes ismerkedéssel?
Egy szerul sikerült, nem egészen a valóságot mitató fénykép alapján leszarhatnak, leégethetnek egy amúgy normális embert.
Sok a troll, sok a visszaélés. Sokan abban élik ki magukat, hogy a távolság, elérhetetlenség miatt beszolhatnak ilyen ismerkedni vágyó lúzereknek.
Sokkal nagyobb a rizikófaktor a pofáraesésre, mint az útcán.
Miért? mert ott azért többnyire látod folyamatosan a másik felet, aki érdekelne, látod a gesztusait, szándékát, érdeklődik e az iránt ami ott valóban vagy, és naggyából be tudod mérni, hogy mi is legyen.
A net totál az ismeretlenség homálya, sokkal könnyebben pórul járhatsz. ott a másik fél még totál sose látott akárki, aki kedve szerint ócsárolhat téged büntetlenül.
Mert azért a valós viszonyban jobban fosnak a nők, ha esetleg egy idegbeteget fognak ki, és azt küldik el görény módon, az azért utána nyúl a nyakának, hátha megdöglik, de neten könnyebb szarakodni! Jobban érdemes vigyázni is!
Könnyen tönkrevághatják az egódat!
Én sosem ismerkednék neten. Szar az egész.
Jónők meg csak egónövelésre rakják ki a képeket, zömüknek szerintem eszük ágában sincs ilyen szar helyeken ismerkedni, mikor testközelben is foghatnak ezer jó palit.
Marhaság az egész. Nekem ilyen nem kell.
- nekem túl direkt. Ha pl. társkeresőn ismerkedsz, már szinte az első levéllel a közös jövőt tervezik, ha mégsem, akkor is ott van, hogy Ti most párt akartok, nem olyan laza, kötetlen, mint élőben
- a róla látott kép és beszélgetés alapján sokszor egész más kép alakul ki egy emberről, és még ha neten jókat beszélgettetek is, élőben valahogy nincs meg az a varázs...
Köszi szépen az eddigi válaszokat!
#14: én egyik sem vagyok, mégis az Interneten ismertem meg a páromat (aki szintén egyik sem, sőt 14 is elmúlt. Elég régen).
"#1, de úgyis találkoznak személyesen előbb-utóbb."
Még mindig ez a véleményem!
Egyedül azért csinálják így sokan, mert így könnyebben megnyílnak, kontaktoznak másokkal.
Én csípőből elvetem, mert akinek nincs szerencséje a való életben annak az éteren sem lesz könnyebb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!