Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk az embereknek az internetes ismerkedéssel?
#1, de úgyis találkoznak személyesen előbb-utóbb.
#2, hát ha így van, akkor az a kapcsolat személyes találkozásnál is halálra lenne ítélve pár hónapon belül, nem?
nos 1-2 duma után lenne ideális élőbe összefutni akkor sztem..
Más kérdés, hogy nem árt előtte egy webkamosdi, nehogy bartos möster jöjjön szembe..
1. Mindenki messze lakik
2. Mindenki messze lakik
3. Nem szeretek hosszan a neten beszélgetni, sokakat pedig rá sem lehet venni személyes találkozóra, ha nagyritkán közel laknak.
4. Nem írnak vissza már az első üzenetre sem, sokszor 4-5 üzenet után szó nélkül megszűnnek létezni, ami felettébb bosszantó.
5. Távolság. Említettem már, hogy mindenki messze lakik? Az elmúlt két napban egy tucat embert utasítottam vissza, mert mindeki elég messze lakott. A rendszeres találkozás így kilőve.
Nem hiszem el, hogy a közeli megyeszékhely ~114.000 és a környékbeli települések x ezer lakosából nincs egy olyan ember, akivel barátságot, vagy párkapcsolatot tudnék kialakítani. Miért utazzak az ország másik végébe mikor itt is élnek elegen, csak éppen hiányzik az a csatorna, ahol egymásra találhatnánk? Ezen csatorna megtalálásán fáradozok, baromi kevés sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!