Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes embereknek szinten minden héten lehetne új párja, míg másoknak egy egész élet is kevés sokszor, hogy találjanak valakit, akivel kölcsönös a vonzalom, az elfogadás?
namost én szoktam itt szidni a nőket, de neked azt tanácsolom hogy beszélgess sokat ha valakinek megtetszik a jelleme, és egy hullámhosszon vagytok biztos működni fog lehet az akármilyen lány... jó tudom nekem nem jött még össze ne én adjak tanácsot, most ha azt írom hogy engem nem csak a "szép" lányok érdekelnek akkor azzal lerondáztam a magukat csúnyának gondoló lányokat?
de miért nem hiszik el ha valaki szépnek látja őket?
Mert azok az egyes emberek jól néznek ki
A másik ok pedig a média.Elhiszik hogy csak jóképű pasikkal lehet normális kapcsolatot kialakítani mert egész nap ezt látják a TV-ben,ha már valaki átlagos,nem követi a divatot,nem csinál vagány frizurát és rendes is az dögölhet meg mert senki se kíváncsi rá
Nagyon szar felszínes világban élünk sajnos,a legtöbb nő elvárása pedig teljesíthetetlen azoknak akik nem néznek ki jól.Azoknak jut nő és boldogság akik nem érdemlik meg,akik megérdemlik azok le vannak tojva...utána jönnek ide sírni hogy hol vannak a normális pasik...hát vannak egy páran csak senki nem veszi észre őket mert nincsen a hajukon 100 kg zselé...
Miért van pár embernek több 100 milliárd eurója, míg másnak az utcán kell aludni és más gyereknek 6 évesen kajáért kell kuncsorogni.
Az élet sz@r. Adjunk hálát hogy nem hullámzik.
:D Ugyan ez a helyzet velem is, de lány vagyok.
Én is eleget problémázok ezen a témán, de lány vagyok.. És igazából nem érzem kezemben azt a lehetőséget, hogy akármelyik csávóhoz oda mehetnék ismerkedni. Szerintem ez nem az én dolgom.. És azok közül akik oda jönnek hozzám, még válogatni se lehet. Már megpróbáltam több sráccal is, de 2 nap alatt elundorodtam tőlük.
Elfogadtam a sorsom, én leszek az a bizonyos macskás néni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!