Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha már pánikbeteg lettem a sok csajozási kudarc miatt?
Nem tudok megfelelni a csajok igényeinek, nem értem miért, amikor annyira csúnya fickónak van barátnője, ráadásul sokszor tök csinos, szép barátnőjük nem is akármilyen. Én kajak nem értem miért nincs olyan csaj, aki el tudna úgy fogadni ahogy vagyok, de úgy látszik az alacsony, vasággyal 60 kilós fiúk egy csajnak sem jönnek be. :/
Nem kell támadni, hogy nem teszek semmit, mert hányásig zabáltam magam és edzek is rendszeresen, de úgy látszik ez genetika nálam. :/
Talán ezért is idegesít, hogy nem érti meg senki hogy hízni sem könnyű dolog egyeseknek, ráadásul tök durva, hogy egy fickó kövér akkor vonzó, de ha sovány akkor undorító a csajok szemében. Jó lenne egy lányt találni, aki elfogad úgy, ahogy vagyok, de már attól tartok, hogy sehol sem létezik ilyen lány, mert azét sok-sok éve semmi egyértelmű vonzalom a csajok részéről, amiről tudnám, hogy én tetszem nekik vagy valami. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!