Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értek valamit és lenne szíves valaki ezt elmagyarázni nekem, hogy miért van ez?
Mutass képet magadról és akkor garantáltan kapsz választ erre a kérdésedre,sőt tudod mit,nem is kell
A válasz egyszerű: ronda vagy.Változtass magadon hátha segít más hajviselet de pl lehet hogy korszakállal(most csak egy példát mondtam) máris jobban néznél ki
Nem ismerlet, nem tok segíteni
14/L
Elég valószínű, hogy a külsőddel nem stimmel valami. Egyetértek az 1. válaszolóval
19/L
Én ezért nem is foglalkozom már velük,csak néha ha nagyon-nagyon megtetszik egy lány akkor teszek gyenge erőfeszítéseket amik azonban rendre elbuknak.Esetemben a dús szemöldök és a kopasz fej az oka az érdektelenségüknek.
3 dologgal lehet igazán hatni a csajokra:tökéletesre gyúrt testtel,jóképűséggel vagy sok pénzzel.Ha egyik sincs meg reménytelenné válik a helyzet.Akkor csak az marad aki marad,cetek-bálnák,sárkányok stb-k.
#4 vagyok
ez nem igaz. jó dumával, humorral, magabiztossággal többet lehet elérni mint pénzel és jóképűséggel.
ha csak olyan lányokkal találkoztok akik pénzre buknak akk meg lehet h rossz helyen keresgéltek
Látod kérdező ez a baj,ott folytatod ahol abbahagytad ahelyett hogy azt mondanád: "Oké nem leszek makacs,alszok egyet és utánna elmegyek egy fodrászhoz,az hátha tud csinálni jobb frizurát nekem"
De nem inkább itt rinyálsz tovább,az meg úgysem segít rajtad
ma 19:02
Ez hasznosnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!