Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más fiúnál is nagyon kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiúnál is nagyon kevés lány van, akivel kölcsönös lenne a vonzalom vagy csak én lennék ennyire csúnya ezek szerint?

Figyelt kérdés
Az van, hogyha facebookon küldök képet a lányoknak, akkor eltűnnek vagy kigúnyolnak, esetleg csak elfogy az érdeklődésük és nem akarnak már írni vissza nekem, ha élőben szólítok le csajokat, akkor meg látom, hogy nem érdeklődne felőlem, egyszer még ki is gúnyolt egy lány, de azért a többség csak ilyen érdektelen az irányomba. Gondolom, ha magas-jóképű srác lennék, akkor tapadnának rám a csajok, ugye? Szörnyű ez, az ember szeretne valakit szeretni, aki viszont tudja szeretni, erre itt vagyok lassan 24 évesen úgy, hogy még sosem volt barátnőm és folyton csak a negatív visszajelzéseket kapom a lányoktól. MÁr valami szörnynek érzem magam a sok rossz tapasztalat miatt, sokszor ki sem szeretek menni az utcára sem vagy valam maszkot viselnék, hogy ne sáák a ronda fejem legalább :/
2013. máj. 2. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon egy egész egyesületre való srác szenved ebben. Hamarosan észlelik majd a kérdésed és jól megmondják a tutit, hogy a nőknél nincs szemetebb faj a Földön.
2013. máj. 2. 20:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát haver ezek a nők nagyon utálatos lények.. Szerintem nincs is náluk rosszabb a földön.. Én ezért tértem át a kecskékre, ők csak mekegnek, és élveznek minden pillanatot :}
2013. máj. 2. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!