Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, ha egy nem csúnya lány nem kelti fel a férfiak érdeklődését?
Ha belülről romlott, akkor kell a francnak.. Annyi ribancot ismerek látásból, tuti nem próbálkoznék náluk, max egy éjszakára ha épp úgy adódik.
Az meg egy másik véglet, ha egy mindenkiben a hibát kereső, magát tökéletesnek hívő, kötekedős p1csa az illető, de sok véglet van..
Egyszóval, ha ellenszenves akkor nem érdekel, ennyi
2-a negatív belső léleknél gonoszságra asszociáltam, és nem melankóliára.
Egy melankólikus embernél még nincs ill. nem feltétlen neg.
Pl ha kevés a nôies jellem benne.
Miniszoknya (na jól van elég a szoknya is), rúzs, frizura, ne legyen az én mellem nagyobb az övétôl, ne legyen szemüveges, ne káromkodjon stb..
Egyébként az én környezetemben is azokat ugrálják körbe, akik a legrondábbak, legelviselhetetlenebbek, és a legnagyobb a pofájuk - szintén a hasonló tulajdonsággal bíró fiúkák a kérők.
Én le se szarom őket igazából, passzívan keresem a hozzám illőt, bár nem mondanám magam túl szépnek, és remélhetőleg annyira csúnya sem vagyok..
3-4 voltam, 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!