Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meghalok nélküle, mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalok nélküle, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe 2 éve beleszerettem, nagyon jó barátok lettünk de a lánynak kb 2 hónapja barátja van és én nem tudom elfelejteni őt, de ahoz meg túl sokat jelent nekem, hogy tönkretegyem a kapcsolatát, ahhoz túlságosan szeretem.

Mit tegyek, felejtsem el, vagy mit csináljak?

kérlek segítsetek!

16/f

16/l

2013. máj. 12. 21:27
1 2 3
 21/25 hyatt ***** válasza:
70%

Ha még nem tetted, könyörgöm! Ne lovald bele magad!

Mindenki annyira szeret szenvedni. Neked teljesen felesleges. Beleszerettél a lányba 2 éve és nem lett belőle semmi. 2 év! Figyelsz? Ha ennyi idő alatt nem tudtál vele mit kezdeni akkor ezután sem fogsz. Ez a csaj neked egy amolyan plátói referencia.

Most ahelyett, hogy tocsogsz a kudarcban inkább rázd meg magad és válts életszemléletet.

A fájdalomban élni jól lehet mert nem unalmas, mindig leköt, figyelnek rád mások is, szimpátiát/szánalmat ébreszt...stb. de összességében nem jó semmire. A lányt nem kapod meg vele azt borítékolhatod.

Gondold végig hol volt a hiba és mit csináltál jól amíg tartott a kapcsolatotok ("barátságotok" ha úgy tetszik, ez neked akkor is egy 2 éve tartó bekerítős hadművelet volt.)

2013. jún. 9. 10:35
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy legyen önbizalmad:

V A N esélyed.

Hívd meg egy teára, kávéra. Mivel már barátok vagytok, nem fog gyanakodni. Beszélgessetek, mutasd a legjobb formád.

Tudd meg barátnőkön keresztül hogy miket szeret a lány egy fiúban, és ezen tulajdonságaidat fejleszd ameddig csak tudod. Hívd meg egy teára, kávéra. Mivel már barátok vagytok, nem fog gyanakodni. Beszélgessetek, mutasd a legjobb formád. A számára vonzó tulajdonságokat, amelyekkel mostmár te is rendelkezel, próbáld megvillantani, szóba hozni. Az a lényeg hogy rengeteget beszélgess vele, így mikor elhagyja a barátját (ugye mondanom sem kell hogy 99 százalék hogy nem ezzel a sráccal éli le az életét), te leszel az, akinek a vállán kisírhatja magát. Szervezzetek közös programokat. Idővel ki fog alakulni.

Ne rohand le az érzéseiddel. Az egyetlen esélyed az amit most leírtam.

Remélem segítettem a véleményemmel.

2013. jún. 27. 00:02
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem halsz meg. Szépen el fogod felejteni, főleg ha jön egy másik csaj. És ez nem biztatás vagy ilyesmi, csak leírom mi fog történni.
2013. júl. 4. 23:17
 24/25 A kérdező kommentje:

Az a gáz, hogy hiába ismerek meg más lányokat, egyszerűen mindenkit csak barátnak tudok tekinteni, senkire nem tudok úgy nézni mint Ő rá

:(

2013. júl. 4. 23:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom ajánlani, hogy fejleszd magad abban, ami neki tetszik. És persze ha eddig tudtál várni, ez most is így lesz. Valószínű hogy nem ő lesz neki az utolsó (de ha jól csinálod, te lehetsz az), de persze erre is megvan az esély. Nem épp olyan ember vagyok akinek ilyenekben kéne tanácsot adnia, de most ez van, ezt kell szeretni XD Ja, és ne is próbáld elfelejteni!
2013. aug. 16. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!