Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalok nélküle, mit csináljak?
Van egy lány akibe 2 éve beleszerettem, nagyon jó barátok lettünk de a lánynak kb 2 hónapja barátja van és én nem tudom elfelejteni őt, de ahoz meg túl sokat jelent nekem, hogy tönkretegyem a kapcsolatát, ahhoz túlságosan szeretem.
Mit tegyek, felejtsem el, vagy mit csináljak?
kérlek segítsetek!
16/f
16/l
Ha még nem tetted, könyörgöm! Ne lovald bele magad!
Mindenki annyira szeret szenvedni. Neked teljesen felesleges. Beleszerettél a lányba 2 éve és nem lett belőle semmi. 2 év! Figyelsz? Ha ennyi idő alatt nem tudtál vele mit kezdeni akkor ezután sem fogsz. Ez a csaj neked egy amolyan plátói referencia.
Most ahelyett, hogy tocsogsz a kudarcban inkább rázd meg magad és válts életszemléletet.
A fájdalomban élni jól lehet mert nem unalmas, mindig leköt, figyelnek rád mások is, szimpátiát/szánalmat ébreszt...stb. de összességében nem jó semmire. A lányt nem kapod meg vele azt borítékolhatod.
Gondold végig hol volt a hiba és mit csináltál jól amíg tartott a kapcsolatotok ("barátságotok" ha úgy tetszik, ez neked akkor is egy 2 éve tartó bekerítős hadművelet volt.)
Csak hogy legyen önbizalmad:
V A N esélyed.
Hívd meg egy teára, kávéra. Mivel már barátok vagytok, nem fog gyanakodni. Beszélgessetek, mutasd a legjobb formád.
Tudd meg barátnőkön keresztül hogy miket szeret a lány egy fiúban, és ezen tulajdonságaidat fejleszd ameddig csak tudod. Hívd meg egy teára, kávéra. Mivel már barátok vagytok, nem fog gyanakodni. Beszélgessetek, mutasd a legjobb formád. A számára vonzó tulajdonságokat, amelyekkel mostmár te is rendelkezel, próbáld megvillantani, szóba hozni. Az a lényeg hogy rengeteget beszélgess vele, így mikor elhagyja a barátját (ugye mondanom sem kell hogy 99 százalék hogy nem ezzel a sráccal éli le az életét), te leszel az, akinek a vállán kisírhatja magát. Szervezzetek közös programokat. Idővel ki fog alakulni.
Ne rohand le az érzéseiddel. Az egyetlen esélyed az amit most leírtam.
Remélem segítettem a véleményemmel.
Az a gáz, hogy hiába ismerek meg más lányokat, egyszerűen mindenkit csak barátnak tudok tekinteni, senkire nem tudok úgy nézni mint Ő rá
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!