Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalok nélküle, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe 2 éve beleszerettem, nagyon jó barátok lettünk de a lánynak kb 2 hónapja barátja van és én nem tudom elfelejteni őt, de ahoz meg túl sokat jelent nekem, hogy tönkretegyem a kapcsolatát, ahhoz túlságosan szeretem.
Mit tegyek, felejtsem el, vagy mit csináljak?
kérlek segítsetek!
16/f
16/l
2013. máj. 12. 21:27
11/25 Christiano Ronaldo válasza:
Ennyi idősen még teljesen biztos lehetsz benne hogy a lány nem az életed szerelme lesz, hanem majd idővel találsz jobbat nála, vagy csak szimplán egy másikat.
Másik az, ha már most ekkora gondot okoz neked hogy túllépj valakin aki csak szimplán tetszik, akkor biztos lehetsz benne hogy rettenetesen gáz szerelmi élet áll előtted XD
12/25 A kérdező kommentje:
de hogyan keressek mást, mikor nem tudom elfelejteni Őt, próbáltam már, volt hogy egy hónapig nem is beszéltünk mert valamin egy kicsit összekaptunk de akkor sem tudtam elfelejteni, minden nap gondolok rá, vele álmodok nap közben is csak Ő jár a fejemben.
2013. máj. 12. 21:32
13/25 A kérdező kommentje:
sokszor hallottam már hogy ne foglalkozzak vele, meg hogy ez nem szerelem csak tetszik a csaj, keressek mást, de nem, én szerelmes vagyok belé, a nap 24 órájából akaratomon kívül is 25 öt gondolok rá! Nem tudok nélküle élni! :'(
2013. máj. 12. 21:38
14/25 anonim válasza:
Mindketten fiatalok vagytok még,biztos hogy neki se ő lessz a végállomás..
15/25 anonim válasza:
Próbáld elfelejteni... az a hajó már elment. Én is így jártam... Ha ennek ellenére meg akarsz halni akkor most szólok: Akármivel próbálkozol TÚL FOGOD ÉLNI... Nincs rosszabb, mint a környezeted szánó, lenéző tekintete egy elhibázott öngyilkossági kísérlet után.
16/25 anonim válasza:
Azért nem tudod elfelejteni, mert egész nap nem csinálsz semmi értelmeset és van időd baromságokon agyalni. Csinálj valami hasznosat. Pl.: sportolj.
17/25 anonim válasza:
szerintem ne add fel mond elneki ujra őszintén !Legyél vele sokat és bókolj neki !:)
18/25 A kérdező kommentje:
08:11, sportolok, és még hozzá, minden nap dolgozok, építem az üvegházam és rohadtul nem segít semmit! :'(
2013. máj. 15. 15:53
19/25 anonim válasza:
basszus mintha csak magamat látnám O_O amúgy nekem se segít semmi... még a legjobb egy-egy sörözés haverokkal vagy egy kis jammelés... de ez is csak 1-2 órás megoldás
20/25 A kérdező kommentje:
hát...ilyen 1-2 órás megoldásaim nekem is vannak, de azok rettentően rövidek! :/ nem jók semmire! :(
2013. máj. 23. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!