Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beprobalkozzam egy csokkal mar a negyedik randin?
Tudom,olyan tinisen hangzik, de nagyon nagyon reg nem randiztam(nemreg ert veget egy hosszu kapcsolatom), most megismertem ezt a lanyt,holnap lesz a 4-ik talalkank,lassan illene lepnem,nem?
Amiatt tartok a csoktol,,hogy ez a lany kicsit tavolsagtartobb.Felek,nehogy elijesszem.En sem vagoyk egy ramenos tipus, de olyan szivesen megcsokolnam...
F/27
én nem tudom hogy te milyen természetű vagy, de nemrég rájöttem, hogy a lányoknak nagyon bejön ha kockáztatsz értük.
én kb egy éve összevesztem a a barátnőmmel. nem akart hozzám szólni, megölelni, meg semmi olyat tenni amit azelőtt úgy általában csinált amikor együtt voltunk. nekem elegem lett belőle és gondoltam, hogy most, vagy soha: behurcoltam a szobámba, letéptem róla deréktól lefelé a ruháit és úgy elégítettem ki szájjal, mint még soha... háromszor egymás után. még ma is ő a párom, pedig már mi is bőven túl vagyunk a 25ön ;)
én ebből tanultam, más lánnyal mostantól így viselkednék már a kezdetektől!
Utolso valaszolo, koszi,de nem ezt kerdeztem.
Tobbiek, koszonom a valaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!