Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bepróbálkozzam nála? Nagyon tetszik, de kicsit "furcsa" lenne?
Ő tavaly diplomázott, és benn maradt az egyetemen (TTK), egyelőre még nem igazán csinál semmit, gyakorlatokat tart...
Nekem ez a másoddiplomám, de nappalin végzem, egészen véletlenül nem nála vettem fel a gyakomat. :( Na, mindegy, lényeg, hogy nagyon tetszik a lány, tényleg jól néz ki, és amennyire meg tudom ítélni az öltözködéséből, normálisnak tűnik, de ritkán látom, ő meg azt sem tudja, hogy a világon vagyok. A facebook szerint van barátja: egy kövér, csúnya, ronda szemüveges alak, tényleg nem egy szép látvány egy ilyen gyönyörű lány mellett... hú!
Az a kérdésem, hogy valahogy (hogy??) próbáljak meg a "tanárnéni" közelébe férkőzni úgy, hogy tök ismeretlenek vagyunk egymásnak, neki van barátja, és gyakorlatilag a "felettesem" (ő tanár, én meg diák vagyok még akkor is, ha 5 évvel idősebb vagyok nála és nem tanít...). Tényleg szeretnék vele megismerkedni, és idővel ha lehet, meghódítani és magamba bolondítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!