Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok miért nem kellenek jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért nem kellenek jó fiúk (24f)?

Figyelt kérdés
nem értem miért igénylitek azt hogy szarba se vegyenek, megbántsanak, megcsaljanak, vagy megalázzanak, ha meg dobjátok a bunkó faszt jön a fars duma hogy ennyi jó hoz nem vagytok hozzászokva amit én adok miután összekaparom őket embernek mondható állapotba,aztán megint keresnek 1 faszt aki leépíti őket.

2013. máj. 11. 22:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerüen nem jó helyen keresgélsz,és a p*csákat szeded össze. Nekem olyan tipúsú pasim van,mint te,és imádom,semmi pénzért nem tudnám elhagyni,vagy megcsalni.. Várj az igazira! Nem minden csaj ilyen ! ;)
2013. máj. 11. 22:10
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Tudod az kevés ha valakit "összekapsz" és utána eszközként használod hangulatodtól függően.Ez kevés.
2013. máj. 11. 22:14
 3/18 szami6 ***** válasza:

Szerintem a "jó" fiúk is tetszenek a lányoknak.De mindenki egy egyéniség.Mutasd az igazi oldalad és semmi baj nem lesz.

Attól még hogy egy-két lány nem kedvel az nem baj.

Az a fontos hogy olyan lányokat keress akik megértenek.Ne azokat akik másoknak is kellenek.

4/18 anonim ***** válasza:
mert a 24 már öreg nekem :/ bocsii
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem a jok kellenek de megis dobott az exem egy ribancert..?! es jonak ismertem meg..L
2013. máj. 11. 22:17
 6/18 anonim ***** válasza:
Az első lépésed az kellene, hogy legyen, hogy megtanulsz nemet mondani. Az emberek és persze a lányok is totál pofátlanok tudnak lenni. Az ő szemszögükből nézve ez a viselkedés nem azt jelenti, hogy egy csupaszív, remek ember vagy, hanem azt, hogy van egy hordozható, bármikor előhívható lelkisegély-szolgálatuk. Állj ki magadért és legyen nekik az egy kiváltság, ha te egyáltalán szóba állsz velük! Csak akkor kezdenek majd el tisztelni és férfiszámba venni!
2013. máj. 11. 22:19
 7/18 A kérdező kommentje:
eszembe ,se jutna eszközként használni semmilyen lányt , nem barátnőjelöltekről van szó hanem gyerek kori barátokról akik bizalmasként használnak.
2013. máj. 11. 22:20
 8/18 anonim ***** válasza:

Szar ügy haver. Akikre neked fáj a fogad azokat keresni kell, mert nem tanyáznak olyan helyeken, ahol szerintem te keresgélsz, márha egyáltalán szoktál.

Az olyan igényű nők, nem csajok, NŐK, azaz a hozzád hasonlók nem járkálnak sűrűn ki, várják a sült galambot, ami valljuk be ritkán repül a szájukba. Mivel kapcsolatuk nemigen volt, így sokáig kell puhítani őket, de szerintem megéri, bár ilyenekkel nem találkoztam, meg egy darabig nem is fogok gyanítom, mert ahová én járok ott csak egy rakás roncs van, akik csak azért vevők a szexre, hogy elfeledjék, amit az általad említett izomgépek tettek velük, aztán ugyanúgy belesétálnak abba a verembe, amibe a lábukat szegték. Jópárszor voltam már hiánypótló.

Naszóval nők. Igen, akiket te szeretnél olyanok, mint a Szigetfeszt jegyek augusztusban, ha esetleg találsz egyet fölig ér a szomorú kis szád. Ironikus, itt papolok a megértő és nem felszínes nőkről, akik nem teszen kfeketelistára, mert nincs kockahasad meg kocsi a segged alatt, holott nem egy felajánlotta a társaságát nekem, de én a könnyen kapható ribancokat kerestem. Nem tudom miért, talán az önön gyatra mivoltom egy kis részét láttam bennük.

Lényeg a lényeg, szerintem keress, mert te sem leszel örökké fiatal, és valljuk be, egy elkeseredett 30as férfi nem a női szívek álma. Kínos dolog, de ez van, köszönd a hozzám hasonló embereknek.

2013. máj. 11. 22:23
 9/18 anonim ***** válasza:

Akkor legyél velük nyílt és őszinte! Mondd meg nekik, hogy nem vagy a lelki szemetesládájuk és nem vagy köteles rendbe hozni a lelkivilágukat, mert nem képesek jól választani!

Borítékolható a felháborodás, kiakadás, de ezt kell tenned, ha nem akarod, hogy ez menjen örökké! Ha otthagynak és nem jönnek vissza többé, akkor annyit is érnek! Ha otthagynak és később visszajönnek, akkor jól csináltad!

2013. máj. 11. 22:31
 10/18 anonim ***** válasza:
Néha a jófiúk a legnagyobb szemetek.
2013. máj. 11. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!