Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ennyire nem kellenék senkinek? Mi lehet a baj velem? Ronda lennék?
Alapvetően egy csendes, visszahúzódó 18 éves srác vagyok (169cm/59kg) aki néha talán egy kicsit túl komoly is. De ez leginkább társaságfüggő,ha megnyílok valaki előtt akkor tudok teljesen nyitott is lenni.
A probléma az,hogy szeretnék egy társat, vagyis egy hozzám hasonló lányt,de nem járok el szórakozóhelyekre mert egyszerűen nem az én világom és amióta gimibe járok felbomlottak a baráti kapcsolataim és ott meg idióták az osztálytársaim. Tehát nem járok el sehova és így nincs lehetőségem ismerkedni, ezért egy ideje társkeresőkre felregisztráltam (minimum 10db-ra) és gyakorlatilag hiába írok bárkinek is,semmi válasz,nem is néz meg,és már hosszú hónapok óta ez megy. Ha találok is valakit az biztos vidéken lakik Bp.-től több száz kilométerre és szinte tele van az egész mellkirakós p.csákkal. 14-15 éves komolytalan kislányok nagyon ritkán írogatnak,aztán meggondolják magukat vagy pl. legutóbb egy 14 éves 90 kilós lány írt rám. Nem ítélek el senkit,de én se írogatok 180centis lányoknak.
Szeretek fotózni és zenét hallgatni,főként rockot,de minden szóba jöhet,alternatív,dnb,chillout,igényesebb pop... szeretek úszni,síelni és biciklizni.
Igen,alacsony vagyok és még vékony is,de ez ekkora hátrány lenne? A való életben is mintha mindenki elkerülne.
Ronda lennék? Linkelek már egy-két fotót is hátha az a baj:
Nincsenek nagy elvárásaim,a kicsit "fiúsabb" lányok néha kimondottan bejönnek,legyen valamennyi közös érdeklődés/hobbi,legyen komoly szándéka,átlagos vagy vékony testalkat és kész. Ennek ellenére hónapok óta semmi. Valamit én rontok el?
A magassággal és testsúllyal semmi probléma. Pont ideális.
Amúgy szerintem az nem normális hogy 18 éves fiatalok társkereső oldalra regisztrálnak... Ekkora a kétségbeesés? Szerintem interneten nem lehet igazán ismerkedni, persze kivételek vannak.
A kinézeteddel sincs semmi baj. A stílusod is számomra megnyerő lenne pont ezeket kedvelem én is.
A kinézeted is teljesen rendben van.
Inkább ott a probléma ahogy te is mondtad; nem nagyon mozdulsz ki. Pl ha eljárnál egy úszó klubba rendeszesen biztos megismernél valami sportos kicsit fiúsabb neked való lányt.
De amúgy a barátaim többsége akik fiúk hasonló személyiséggel találtak maguknak párt. És nem a bulikan vagy szórakozóhelyen!
18/L
Hááát, nem vagy éppen ronda, talán pont az ellenkezője :) (és nem azért írom, hogy jobban érezd magad, hanem ez a véleményem)
Vannak, akiknek kifejezetten bejön a vékony testalkat.
Bp-n biztos van valami fotós klub vagy ilyesmi, nem? Ott tuti megismernél hozzád hasonló embereket.
Nameg a bringás közösség sem éppen kicsi. Ha más nem, ott a critical mass, biztos sok a csaj.
ez hülyeség hogy szemüveges fiúk nem megnyerőek. Van olyan fiú akinek kimondottan jól áll. És a kérdés feltevőnek is illik az arcához a viselt szemüveg.
A másik hogy alacsony lányoknak magas fiú kell ez nem igaz. Csak kisebb ne legyen. Nagyon sok lányt látok vele egy magas fiúval.
Én pl nem is igazán szeretem a magas fiúkat. Bár véletlen hogy pont egy magas srácba szerettem bele. De nem is a kinézete végett hanem azért mert személyiségre nagyon összepasszolunk. De én mindig mondom neki hogy hova nőttél meg ennyire, meg hogy lehetnél kisebb... Tudom hogy ez meg vele szembe igazságtalan, de nem nagyon szeretem, ha valaki felém ágaskodik direkt és ő szokott ezzel piszkálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!