Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ennyire nem kellenék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ennyire nem kellenék senkinek? Mi lehet a baj velem? Ronda lennék?

Figyelt kérdés

Alapvetően egy csendes, visszahúzódó 18 éves srác vagyok (169cm/59kg) aki néha talán egy kicsit túl komoly is. De ez leginkább társaságfüggő,ha megnyílok valaki előtt akkor tudok teljesen nyitott is lenni.

A probléma az,hogy szeretnék egy társat, vagyis egy hozzám hasonló lányt,de nem járok el szórakozóhelyekre mert egyszerűen nem az én világom és amióta gimibe járok felbomlottak a baráti kapcsolataim és ott meg idióták az osztálytársaim. Tehát nem járok el sehova és így nincs lehetőségem ismerkedni, ezért egy ideje társkeresőkre felregisztráltam (minimum 10db-ra) és gyakorlatilag hiába írok bárkinek is,semmi válasz,nem is néz meg,és már hosszú hónapok óta ez megy. Ha találok is valakit az biztos vidéken lakik Bp.-től több száz kilométerre és szinte tele van az egész mellkirakós p.csákkal. 14-15 éves komolytalan kislányok nagyon ritkán írogatnak,aztán meggondolják magukat vagy pl. legutóbb egy 14 éves 90 kilós lány írt rám. Nem ítélek el senkit,de én se írogatok 180centis lányoknak.

Szeretek fotózni és zenét hallgatni,főként rockot,de minden szóba jöhet,alternatív,dnb,chillout,igényesebb pop... szeretek úszni,síelni és biciklizni.

Igen,alacsony vagyok és még vékony is,de ez ekkora hátrány lenne? A való életben is mintha mindenki elkerülne.

Ronda lennék? Linkelek már egy-két fotót is hátha az a baj:

[link]

[link]

Nincsenek nagy elvárásaim,a kicsit "fiúsabb" lányok néha kimondottan bejönnek,legyen valamennyi közös érdeklődés/hobbi,legyen komoly szándéka,átlagos vagy vékony testalkat és kész. Ennek ellenére hónapok óta semmi. Valamit én rontok el?

2012. dec. 20. 15:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egyaltalan nem a kulsod miatt nincs senkid, egyszeruen csak csendesebb, visszahuzodo szemelyiseg vagy. Improvertalt alkat. Ha mersz nyitni kicsit az emberek es a vilag fele, szerintem hamar megoldodik a gondod:)
2012. dec. 20. 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy ronda és a 169 cm sem gond. A hajad mondjuk lehetne más, azon változtathatsz, de szerintem amúgy minden ok. Az, hogy csendesebb vagy, az oké, de ne legyél tunya. Az nem jön be a lányoknak, ha egy fiú nem tudja, hogy mit akar, céltalan. Úszáson viszont tényleg szép és jó fej lányok vannak. :)
2012. dec. 20. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:
kicsi vagy, nem jó a frizurád, és az a szemüveg sem kéne rád
2012. dec. 20. 15:46
 14/18 anonim válasza:
Igen, ne várj csodát, ha nem nyitsz a lányok felé, a nőknek nem sok elvárásuk van külsőleg, ha komoly kapcsolatot keresnek, egy a fontos, hogy legyél határozott és kezdeményező, ha ez nincs, akkor tényleg, csak a nyomulós 13-14 éves kis.... bárminek is nevezhető lények fognak veled szóba állni. Nagyon sok érett komoly lányt ismerek, akik simán leállnának veled.. és nagyon sok komoly és szép lány van, akit nem hatnak meg a buta, macsók.. És csak hozzád hasonlókkal hajlandóak leállni. Úgyhogy nem kell feladni, önbizalmat kell gyűjteni, kimutatni a személyiséged, ha ezek megvannak és egy kis szerencséd is van, simán leszőő pussymagnent.
2012. dec. 20. 15:54
 15/18 anonim ***** válasza:
hűű de tetszik a szád:)
2012. dec. 20. 16:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Meleg vagy ugye?
2012. dec. 20. 16:22
 17/18 anonim ***** válasza:

lődd be a hajad királyra, kontaktlencse.

aztán...

1. brian tracy phoenix szeminárium

2. PUA könyvek

3. testépítés

4. siker

2012. dec. 20. 16:24
 18/18 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek mondanám hogy én ugyan öregebb róka vagyok mint te, ismerem a társkeresők világát (volt onnan szexkapcsolatom is meg tartós is) Az elvárásaiddal szerintem nincs baj, de az "imídzs" az nem a legjobb, pont azt tudom elmondani mint az egyik előző, séró kontakt lencse, de a lényeg hogy legyél egy kicsit "str*cibb" a jó az unalmas a rossz meg izgalmas, meg nyomulj a kiszemeltre 10-ből 6x be fog jönni a dolog, ha a célod nem a plázacsajok. Ha meg azok tedd fel magadnak a kérdést hogy el tudnád a viselni őket mint embert, na itt ne a farkad vezessen.
2012. dec. 23. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!