Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellenek az önbizalom hiányos pasik senkinek?
A nem hasznos és a nem az amit szeretnél hallani között elég nagy a különbség...
Ahelyett, hogy itt sírsz inkább csinálhatnál valami hasznosat ami során fejlődhet az önbizalmad.
Én hozzámentem egy ilyenhez (hülye szerelem). Mint valami ovis kisgyereket, úgy kellett simizni a buksikáját és legyezni az egoját, hogy igen, értékes vagy, okos vagy, ügyes vagy. Teljesen kiborított azzal, hogy állandóan nyavalygott, hogy biztos más, jobb pasira vágyom, ő nekem nem elég jó, majd biztos elhagyom. A végén annyira be tudta magának bizonyítani, hogy ő is f.sza csávó, hogy otthagyott terhesen plusz egy pici gyerekkel egy másik csajért.
Soha többet nem leszek másnak az anyukája, nem fogom az önbizalmát legyezgetni, csak olyan férfivel kezdek, akinek helyén van az önbecsülése. (szerencsére van még ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!