Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kellenek az önbizalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek az önbizalom hiányos pasik senkinek?

Figyelt kérdés
És így hogyan legyen önbizalmuk?
2012. aug. 8. 23:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
leginkább akkor fog változni a hozzáállása ha új környezetbe kerül. Ott nem mind1 hogy indul el.
2012. aug. 8. 23:46
 22/31 anonim ***** válasza:
Kellenek azok, de csak az önbizalom hiányos csajoknak, de mivel egyikük sem lép, így annyiban is marad a dolog.
2012. aug. 8. 23:52
 23/31 Gergo_30F ***** válasza:

annyiban téved sok hozzászóló, hogy önbizalmat bizony mások visszajelzéseiből (sikerélményekből) lehet építeni - ezért viszont _neked_ kell tenned. hogy miben és hogyan, az is rajtad áll: munka, sport, zene, tanulás, ismerkedés... szembe kell nézned a félelmeiddel, kipróbálni magad, így tudsz érdemben átlépni azokon a hülye határokon, amiked magad állítottál fel. rá fogsz jönni, hogy igenis képes vagy olyan dolgokra, amiket most el sem hiszel, és erre már most is találsz bizonyítékot, ha visszanézel az életedben. persze a pofáraesések is hozzátartoznak a dologhoz, dehát mindenkinek el kell követni a maga hibáit...

előbb-utóbb rájössz, hogy nincs is más választásod, egy életed van, illetve lehetne, ha vállalnád magad, azt, hogy tetszik az a csaj, azzal eleve vonzóbb leszel, hogy van tököd leszólítani/meghívni. ;)

2012. aug. 8. 23:53
 24/31 Gergo_30F ***** válasza:
ja, a kérdésre válaszolva: mert fárasztóak.
2012. aug. 8. 23:56
 25/31 anonim ***** válasza:
én ismerek olyat akinek nagyobb lett az önbizalma a szerelemtől! furi mi??
2012. aug. 9. 15:39
 26/31 anonim ***** válasza:

Mindegy ki mit mond, mert tény, hogy bármivel szerzel önbizalmat, nő lerombolhatja.

Szóval alappillér hogy vagy megtanulod kezelni a nőket, és nem komolyan venni (ehhez az kell, hogy érzelmek nélkül menj össze vele, ami majd persze kialalkul)

Vagy érzelmekkel belevágsz, és lehet elbuksz, ami ha ígyvan magadbafordulsz. Ez persze ritka, mivel a legtöbben kapcsolatot keresnek, és csak szimpátia van.

Utolsónak meg jóhogy nagyobb lett az önbizalma, hiszen nem csak a szerelemtől, de ha már sokan kedvelnek az is jól feltolja.

Itt egy módszer van ami segít: Amíg ilyennek érzed magad, ne keress csak párkapcsolat miatt nőt. Várj, élvezd az életet barátaiddal, menj bulizni (inkább ökörködésből mint csajozásból), rúgj be, stb. Akkor majd elfelejted azt hogy kevésnek érzed magad, és ha egyszer a késöbbiekben lesz egy nő, akkor felnéz rád.

Illetve a többiek szemében is többet fogsz érni, mármint a jelenlegi társaság, ha egyátalán nem csajozás miatt "élsz" így.

2012. aug. 9. 19:44
 27/31 anonim ***** válasza:

ne mutasd ki az önbizalom hiányt állj a sarkadra, lazíts szórakozz, engedd el magad, ha én ezt teszem mindig jobban megy az ismerkedés

egy önbizalom hiányos lány

2012. okt. 17. 22:27
 28/31 anonim ***** válasza:

Figyelj, mester, először is, még csak 17 éves vagy :D Még rengeteget kell tanulnod a nőkről, rengeteget kell még érned. Ilyen korban természetes az önbizalomhiány, én is ilyen voltam :D Azt hittem, hogy az, ha megszólítok egy lányt, ilyen rohadt nagy próbatétel, mintha nem is tudom, egy óriási hegyet kéne megmásznom. Napokkal előtte küszködtem, próbáltam erőt gyűjteni, összpontosítani, a barátaimat csesztettem, hogy adjanak tanácsot, mit mondjak majd neki, és hogy ugyan tetszek-e majd neki stb. :D Még ma is mosolygok ezeken.

De aztán rájöttem, hogy ez az egész egy nagy baromság. :D Úgy kell kezelned a nőket, mintha neked tök mindegy lenne, hogy ezzel jössz össze, vagy amazzal. Éreztesd velük, hogy ha nem ő, hát akkor majd más :D Csak viselkedj velük természetesen, mintha nem érdekelne az egész,csak beszélgess velük, legyél figyelmes, add át a helyedet a buszon, engedd őket előre az ajtónál, ha tüsszent, mondd neki, hogy egészségére, legyél udvarias, és csak beszélgess velük. Sokszor még azt is értékelik, ha csak megszólítják őket, ha foglalkoznak velük. Nem kell ehhez nagy önbizalom :) Előbb-utóbb felfigyel rád valamelyik csaj.

Ha meg nem sikerül, az sem baj... Mindig lebegjen a szemed előtt, hogy a világon 7X több nő van, mint pasi, azaz minden pasira 7 nő jut (ami nem tudom, hogy igaz-e, de jó ilyenre gondolni :D :D)

Az az egész titka, hogy sok nő van, és te bátran keresgélhetsz közöttük, olyat, aki szem-szádnak ingere. Csak beszélgess velük, legyél nyílt és jószívű velük úgy általában. A nők nem szeretik az ilyen bátortalan pasikat, akiken látszik, hogy sokat őrlik magukat miattuk. Helyette az olyan pasikra buknak, akiken látják, hogy minden nővel lazán bánnak. Hirtelen ennyi jutott eszembe. De ne aggódj, idővel fel lehet nőni ehhez is, mint minden máshoz.

2012. okt. 18. 00:49
 29/31 anonim ***** válasza:

nekem pont az olyan lányok jönnek be mint a 10-es válaszoló is, csak sajnos sok bunkó pasi elcseszi őket..

én ugyan nem vagyok önbizalom hiányos mégis megjátszom ismerkedéskor azért h egy ilyen aranyos kedves lányt találhassak

2012. okt. 31. 18:04
 30/31 pirospöttyöslabda1 ***** válasza:

1: Mert az nem férfi, hanem önbizalomhiányos hímnemű homo sapiens sapiens. Ennyi.

2: Szerintem ülj le, szedd össze a jó tulajdonságaid, ha kell írj is egy listát róla. Ha ez nem elég, menj ki az utcára ülj le egy padra és nézd meg alaposan az embereket. Ah elég jó megfigyelő vagy, rájössz, hogy akármeddig ülhetnél ott, nem fogsz találni tökéleteset.

2012. okt. 31. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!