Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett az önbizalmammal?
Figyelt kérdés
Nemrég még 4 lánnyal is össze tudtam volna jönni még csak nem is izgultam amikor beszélgettem velük mint ha átlagos lenne.Erre most rá 2 hónapra 1 lánnyal szeretnék összejönni és semmi önbizalmam sincs baromságokat beszélek össze vissza neki.Mit tanácsoltok?2012. jún. 25. 09:53
1/6 anonim válasza:
Lehet hogy az a 4 lány nem mozgatott meg benned úgy igazán semmit, ezért laza voltál velük, ez az egy pedig jobban tetszik, és talán bele is tudnál esni, ezért zavarban vagy mikor találkoztok.
2/6 anonim válasza:
Igazából az a probléma a világgal,h ha valaki tényleg tetszik neked,akkor az illető pont ezért ábrándul majd ki belőled.:S
4/6 A kérdező kommentje:
Viszont van 1 nagy problémám megemlítettem hogy baromságokat beszélek próbáltam önmagamat adni ami szerintem neki nem tetszett nem nagyon beszélünk már mit tegyek? :(
2012. jún. 25. 13:42
5/6 anonim válasza:
Lehet,hogy nem fog tetszeni a válaszom, de szerintem nem jösz be neki. Ha így lenne, észrevette volna, hogy azért bénázol, mert tetszik. Mivel ez is hidegen hagyja, szerintem neki max érdekes vagy, és legyezgeti a hiúságát, hogy udvarolsz.
6/6 A kérdező kommentje:
hát az már nekem mindegy már kezdem amúgy is elfelejteni :/
2012. jún. 28. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!