Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kellenek az önbizalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek az önbizalom hiányos pasik senkinek?

Figyelt kérdés
És így hogyan legyen önbizalmuk?
2012. aug. 8. 23:26
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

"rengeteg önbizalom hiányos nőnek, férfinak van párja"

Tényleg? Én nem így vettem észre...

2012. aug. 8. 23:36
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
önbizalmad attól fog nőni ha valamiben sikeres vagy, ez lehet, munka, sport, suli, valami jó kis hobbi...
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnek igaza is lenne, de a kérdezőnek is. Tételezzük fel, találsz egy jó társaságot, így kapsz önbizalmat, de ha minden nő elküld a picsbe, és belelép a lelkedbe, akkor viszont magadbazuhansz.

Vagyis mind1 hogy szerzel önbizalmat, ha a lányok terén nem vagy sikeres. Mert aki 1x lelkileg összezuhant emiatt (nehéz de meglehet), és újra tele lesz önbizalommal, másodszorra már ovatos lesz.

A kérdezőre válaszolva:

Mert a lányok szeretik ha a pasiukra a barátnői is felnéznek. Perpill nálunk (18-20) éves korban az első, hogy a nő kikéri a barátnői véleményét, és ha nemoké, akkor tudja abból "belső" háború lenne.

Pont emiatt csajozok inkább nyáron, bár ez is kevés sikerrel, de legalább valameddig eljutok. Mert én is kissé önbizalomhiányos vagyok.

Meg egy önbizalomhiányos fiút nehéz megismerni, hiszen a befordult énét látja, nem az eredetit, és ha nem adod önmagad emiatt, nem fog vak kapcsolatba lépni... hacsak nem tudsz vele úgy randizni, hogy amikor 2-esbe vagytok, nem vagy önbizalomhiányos.

Röviden ennyi, de még vannak kiskapuk.

18/f

14/31 anonim ***** válasza:

A féltékenységek mind önbizalom hiányból fakadnak. Mint tudjuk az egyik legnagyobb probléma ez a kapcsolatokban.

Az önbizalom hiány nem csak abból áll hogy Te nem mersz oda menni egy lányhoz sem. Van ezer más megnyilvánulása is.

2012. aug. 8. 23:37
 15/31 A kérdező kommentje:
Végre a 13. válaszoló megmondta a tutit
2012. aug. 8. 23:38
 16/31 anonim ***** válasza:

na akkor reméljük igy már rögtön megoldott a problémád....

Megkérdezhetem hány éves vagy?

2012. aug. 8. 23:40
 17/31 anonim ***** válasza:
19%
Azért mert rondák
2012. aug. 8. 23:41
 18/31 anonim ***** válasza:
90%
Mert egy gyenge, rinyálós, határozatlan ember nem kelt férfias benyomást.
2012. aug. 8. 23:41
 19/31 A kérdező kommentje:

Miért fontos a korom?

Amúgy 17 vagyok

2012. aug. 8. 23:42
 20/31 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsére még változni fog sok minden a hozzáállásodban. Akkor lenne gáz ha 30 évesen írnál ilyeneket mint amiket ide írtál csak ezért.
2012. aug. 8. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!