Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan derítsem ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítsem ki, hogy randizna-e velem az exem egy "jó ismerőse"?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem illik az ex haverjaira nyomulni. Ezért sem akarok nyomulni... Viszont én már régóta odáig vagyok érte, mondhatni beleszerettem fülig, folyton rágondolok. És hát kaptam pár jelet mikor még jártam az exemmel, akkor gyakran nézett engem sok ideig - és végig a szemembe, aztán mikor ránéztem,akkor sem kapta el a fejét. Ebből sejtem h esetleg kölcsönös lehet a vonzalom. De nem akarok olyan visszautasítást kapni, h "bocs nem,mert az exed egy jóismerősöm". Nem mondanám hogy haverok, inkább csak csapattársak, na de akkoris... Szóval,hogyan deríthetném ki,hogy összejönne-e velem? Egyébként csak köszönőviszonyban vagyunk,meg nagyon keveset beszéltünk,de már régóta ismerem.

20/L

2013. máj. 10. 07:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Valóban a szemezésből én is azt következtetném, hogy van rá esély, hogy kölcsönös a vonzalom:) Figyelj, nálunk is volt ilyen a mi kis falusi focicsapatunkba, hogy összejöttek a csapattárs ex nőjével egy srác. Persze, nem beszéltek a fiúk egymással utánna, de ha nem a legjobb haverja volt akkor nem gáz, mellesleg azóta is boldogok együtt:) Talán többet kéne beszélnetek.. Szerintem van esélyed Nála!! Hajráá;) <3 !!
2013. máj. 10. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!