Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek? Hogyan derítsem ki?
Van egy lány, akibe szerelmes lettem. Már egyszer elhívtam biciklizni is, akkor is nagyon jól elvoltunk, sokat beszélgettünk, fagyiztunk. Mostanában nem nagyon fog ráérni, nagyon sokat kell tanulnia. Lehet, hogy találkozni sem fogunk tudni egymással.
Hogyan tudnák rá utalni, hogy tetszik nekem? És hogyan tudnám kideríteni, hogy neki én tetszek-e?
Légyszíves segítsetek!
Én 15 éves fiú vagyok, ő 16 éves lány.
Pl:"Ráérsz ma xyórakkor?
-igen/nem
-(igen esetén)végre kátok vmi szépet/nem esetén:kár,szerettem volna látni vmi szépet
Ez igy kezdetnek megteszi,annyira nem erőltetett :D
Egyszerűen mond el neki vagy finoman utalgass rá, ha nem akarsz egyből ezzel elé állni. Mondhatod, hogy pl. jól érezted vele mostanában és szeretnéd ha azért a sok elfoglaltsága mellett jutna lehetőség még ilyen találkozásokra. Meséld el, hogy megkedvelted és nehéz lenne elviselni az érzést ha sokáig nem láthatnád. Kérdezd meg, hogy ő miként viselné ha nem tudnátok találkozni. A lényeg a lényegben ne "erőszakosan" utalj rá, hogy mindenképpen találkozni akarsz vele, de érezze azt, hogy fontos vagy neki és a vele töltött idő is. Ha meg tényleg nagyon kicsi az esély, hogy tudtok találkozni akkor mond meg neki, hogy "remélem azért gondolsz majd néha rám is". (mellé egy hatalmas mosoly) A válaszából tudni fogod mit is gondolhat kettőtökről. :) Sok szerencsét!
(azok a gond nélküli gyermek évek...)
27F
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Nem tudom, hogy még mit tegyek pontosan... Esetleg várom még az ötleteket.
Hat szerintem konkretan csak akkor kerdezz ra hogy te tetszel-e neki ha mar elegge valoszinu mert ha nem az szerintem mindkettotoknek kinos lenne. Ha igen akkor persze minden rendben van:) deritsd ki hogy mas fiukkal is olyan e a kapcsolata mint veled. Hajra neked! :))
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!