Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy derítsem ki, hogy szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derítsem ki, hogy szerelmes-e belém?

Figyelt kérdés
Van egy lány ,akivel 4 hónapja ismerjük egymást.Mi vagyunk a legeslegjobb "barátok",de ez furcsa barátság,mert FB chaten mindig szíveket,meg puszi jeleket küldünk egymásnak,és néha kimondjuk hogy szeretlek.A bibi az,hogy a lánynak van barátja,de más nemzetiségű,aki viszont nem figyel rá eléggé,van egy hobbija,és kijelentette hogy neki az a no.1.A közeljövőben együtt fogunk tölteni egy bő fél napot,ami idáig még nem volt,és tervezem,hogy szerelmet vallok neki.De egy esetleges kellemetlen választól megkímélve magamat,ki akarom deríteni,hogy szerelmes-e belém,akar engem vagy sem.Hogy tegyem?
2013. márc. 28. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
ne FB-ra alapozz.
2013. márc. 28. 21:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja,nem.Szoktunk mi találkozni,és ezt személyesen is mondta már,amiket fb-n.
2013. márc. 28. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Korotok ?
2013. márc. 28. 21:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Én 25,a lány 22.
2013. márc. 28. 21:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt a "barátságot" úgy érzem,nagyon kevés választja el attól,hogy szerelem legyen.De lehet,hogy ez már rég az...
2013. márc. 28. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Érdekes ebben a korban...

Nekem legjobb barátnőm 28 éves, 10 éve ismerjük egymást.

Soha nem volt közöttünk semmi. De ha nem hívom fel egy

hétig (nem nagyon van netközelben), akkor ő hív. Ma is

úgy búcsúztunk el, hogy mondta: "nagyon hiányzol ám!",

de semmit nem kell belegondolni, már családanya :)

Viszont az, hogy "szeretlek", szerintem soha nem hang-

zott el közöttünk. Max. ha atomrészegek voltunk régen,

de akkor is úgy, "hogy úgy szeretlek, hogy itt vagy

ilyenkor is, blabla".

Mindenesetre szerelmet ne vallj neki. Viszont ha látod

a szemét, és közben beszélsz vele, rá lehet jönni, mit

érez :)

2013. márc. 28. 21:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Oké,köszi!

De ha meglátom a szemében azt,amit szeretnék,akkor mondjam el neki?Csak mert elég sokszor van ugy,hogy látom rajta,hogy nemcsak kedvel,de szeret,mintha egy isten lennék.Bár néha látom rajta,hogy máshol jár az agya.Talán rajtam,hogy mikor kezdeményezek végre?Én szerintem elmondom,mit érzek iránta,mégha barátja is van.

2013. márc. 28. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!