Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lépjek túl az izgalmakon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl az izgalmakon?

Figyelt kérdés

elkezdtem mostanában flörtölni kicsit a lányokkal , de amikor rám néz és tényleg egyenesen a lelkembe lát akkor olyan szintű adrenalin szabadul fel bennem és elkezd szinte rúgni a szívem , hogy már elgondolkoztam rajta , hogy lehet ebből komolyabb bajom .

Fiúk ti is mindig ezt érzitek , hogyan kell ezt elmulasztani ?

Félek , hogy egyszer szívrohamom lesz .

Ez csak a szemezés és akkor még meg sem szólítottam odáig még nem mertem eljutni . Szerintem holtan esnék össze .

Ja meg arról ne is beszéljek , hogy a csaj valószínűleg le fogja vágni , hogy feszült vagyok , ja nem is feszült hanem egyenesen majd szétpattanok .

Segítségre lenne szükségem komoly válaszokat szeretnék kapni .

30 éves férfi vagyok .

Tudom nem most kellett volna elkezdenem a csajozást de mindig is féltem tőle ,hogy egészségügyi problémám fog származni a dologból .

2013. ápr. 17. 20:02
 1/1 anonim ***** válasza:

xD

Ess át az első leszólításon, utána kb 3x jobb lesz, de az nem jelenti azt hogy nem fogsz izgulni... :D

1 hónap híján 17 voltam amikor először odamentem ismeretlenbe egy csajhoz, úgy féltem hogy szó szerint reszkettem, a csaj meg volt vagy 18+, de sokkal jobban ment a beszélgetés, mint gondoltam volna..

Az már más kérdés hogy nem lett belőle semmi, még túl fiatal és balfäsz voltam

2013. ápr. 17. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!