Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lépjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lépjek?

Figyelt kérdés
Jelenleg külföldön tartózkodom, munkát keresek és tanulom a nyelvet. Nagyon kezdő vagyok nyelv téren és nem is nagyon merek beszélni. Ma egy boltban az eladó srác nagyon megtetszett, oda jött beszélt nekem én meg mondtam neki h nem beszélem a nyelvet aztán végig mosott rám, még akkor is amikor még meg sem szólaltam. Amikor meg beszéltem akkor meg még jobban mosolygott. Ez olyan leírhatatlan mosoly volt, éreztem h bejövök neki, amikor a szemébe néztem megállt a világ és teljes képkiesés... ott nézegettem amit akarok venni és végig ott volt és segített és nevettünk közbe amikor próbáltam beszélni.. de végig mosolyogtuk az egészet... még sosem jártam ebben a boltban, borzasztóan drága sajnos és ha másért nem ezért érdemes volt bemenni. Az internet segítségével a bolt pontos címe és telefonszáma is megvan, tőlünk max 20 perc vonattal szóval egyáltalán nincs messze. Sajnos nem tudom mi tévő legyek.. menjek vissza és írjam le neki az elérhetőségemet? Csak hogy én vagyok a lány és ez olyan gáz... :D de ha nem teszem meg akkor soha nem fogom látni. Ti mit tennétek a helyembe?

2013. márc. 2. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj még egyszer be a boltba, hátha elkéri a számodat :)
2013. márc. 2. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj,mert különben lehet,hogy sosem tudod megtudni "mi lett volna ha".
2013. márc. 2. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
*fogod megtudni
2013. márc. 2. 21:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen azon gondolkodtam, csak hogy ez egy fodrászat, vagyis bolt és fodrászat egyben, azt a hajat amit kiválasztasz jó sok pénzért felvarrják neked. Szóval nem olyan nagy és ha nézelődök csak akkor ugyan úgy oda fog jönni és beszélni hogy mit szeretnék és megint bénáskodni fogok lehet el se kéri a számom.. vagy kezdjek el hétköznapi dolgokról vele beszélni? menjek egyedül? mert ma nem egyedül voltam.. vagy lehet nem is ő lesz ott... jajjjj :D félek..
2013. márc. 2. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem kéri el a számod, lehet, h nem is érdekled.
2013. márc. 2. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!