Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki, hogy ő is így érez-e? 15/L
Megismertem egy srácot a Facebook-on. Ugyan abban a városban lakunk, így találkoztunk is már. Már elsőre nagyon bejött, hasonlítunk lelkileg, és az érdeklődési körünk is sokban megegyezik. Becézett, bókolt. A második randi nálunk volt, filmet néztünk, és meg is csókolt.
Elég sok érzelem szabadult fel bennem, sok mindent felébresztett a csókjával. Kellően lágy, elég szenvedéllyel... Fantasztikus volt, és jelenleg nagyon oda vagyok érte.
Azóta megtudtam, hogy elég nagy szoknyavadász, elég sok barátnője volt már annak ellenére, hogy egyidős velem. (15) Nem akarok beállni a csajok sorába, akiket kihasznált, majd dobott, viszont nagyon szeretném, ha lenne köztünk valami.
Azt tudom, hogy testileg be van indulva rám.
Hogy szedjem ki belőle, hogy érez-e valamit, és nem csak kihasználni, átvágni akar-e? Esetleg hogyan bolondítsam magamba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!