Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit lépjek? Nagyon szeretem! 15/f
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályból, akibe hirtelen nagyon belezúgtam :D 1 hete mondtam el neki, azóta sokat beszélünk skypeon és facebookon. El akartam hívni, de versenyekre készül és nem ér rá. Azt mondta még nem tudja megmondani mit akar tőlem, de szerinte egy nagyon kicsi haladás van. Félek, hogy megint elutasítanak, pedig úgy érzem szeretem, és minél hamarabb szeretném fogni a ezét, ölelni, csókolni, nem tudok másra gondolni :D Elég visszahúzódó, nem volt még fiúja, igaz nekem is csak 1 barátnőm volt. Mit tegyek, hogy ő is így érezzen? Nagyon okos, kicsit strébernek tartják őt, de csak azért mert hála az égnek, ő még nem tartozik a rib@nc kategóriába(elnézést)! Előre is köszönöm a válaszokat, és légyszi normálisak legyenek!2013. ápr. 20. 20:06
1/3 A kérdező kommentje:
azt nem árulta el hol lakik :D
valami értelmesebb?
2013. ápr. 20. 20:13
2/3 anonim válasza:
bókolj, továbbra is beszélgess vele sokat és ha túl lesz a versenyen akkor hívd el ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Tényleg eléggé visszahúzódó, és én sem tengek önbizalomtól. Az a baj, hogy jövőre lehet, hogy 200km-rel arréb járok majd suliba, és ezt hamarosan el kell majd döntenem, ezért akarom, hogy hamar összejöjjön, mert akkor inkább maradok.
2013. ápr. 21. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!