Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1ev telt el lassan es meg mindig szeretem ot! Hogyan kapjam vissza, vagy ha nagyon muszaj lepjek tovabb ez igy mar nem jo!? 16/L
Én csak abban segíthetek,hogy már tini koromban én is rájöttem senkinek! nem mondhatom el,ha összejövőben voltam valakivel.
Az összes irígy ismerősöm teleültette a fejemet mindenféle baromságokkal és úgy mentem el a találkákra,mint egy fúria.persze,hogy nem tartott sokáig.De rájöttem mi a helyzet,az intim szférámat megtartom magamnak,csak akkor mondok el dolgokat ha már úgy is nehéz lenne minket elválasztani és működik.
Sajnos isten ments ilyenkor a jó tanácsadóktól.
Mert lehet,hogy még van barátnője és hülyít (mert ilyen is volt) de ha jól el voltam vele,nem voltam féltékeny,jobban érezte magát velem és mellettem kötött ki stb...
Nézd, legyél vele őszinte! Hidd el ha eléggé érett akkor értékelni fogja. De vigyázz! Óvatosan csináld! Ne hirtelen mond el neki, hanem szépen lassan. 2-3 nap alatt mond el neki, úgy jó lesz.
Minden követ mozdíts meg ha neked tényleg ilyen fontos ez a fiú. :)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!