Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki, hogy van-e pasija?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit fősuliból ismerek. Szerintem kölcsönösen tetszünk egymásnak, legalábbis ezt szűrtem le, míg egy légtérben voltunk.
Neki volt barátja akkor is. Szóval közeledni nem tudtam. Hogy derítsem ki, hogy foglalt-e? Facebookon sincs kiírva. Közös képek sincsenek. Ráadásul mostanában ilyen szakítós maszlagokat lájkolgat.
Nem ciki, ha úgy a "semmiből" írok neki, hogy meg szeretném ismerni?
2013. márc. 28. 13:13
1/7 anonim válasza:
nem, de ne úgy írj neki, hogy meg szeretnéd ismerni, hanem úgy, hogy menjetek el valahová. Mondjuk, ha ilyen szakítós cuccokat látsz nála, akkor egyelőre még azt se, csak simán beszélgetni kezdj vele
2/7 anonim válasza:
szerintem irj neki, kérdezd meg azokat, akik vele szoktak lógni, hogy van e barátja
3/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán ismerem a baráti körét.
Nem rámenős az, ha egyből azzal indítok, hogy mondjuk üljünk be valahova?
2013. márc. 28. 13:17
4/7 anonim válasza:
a suliba miért nem kerülsz vele beszélő viszonyba,
csak simán lazán, mindegy miről, hagyjad beszélni, főleg ha gondja van, ha ezt megteszi és magától kibeszéli, akkor nyert ügyed van, főleg ha szimpatikus vagy neki és még tetszel is netán N
5/7 anonim válasza:
Annyit nyugodtan megírhatsz neki,hogy szeretnéd jobban megismerni,mert szimpatikus számodra.Aztán a többi majd magától jön,nem kell kutakodni vagy taktikázni,a válaszából minden kiderül.
6/7 A kérdező kommentje:
Azért nem beszélek vele suliban, mert már elvégeztük és nem is futottam vele össze azóta sehol.
2013. márc. 28. 13:35
7/7 anonim válasza:
Nem ciki, miért lenne ciki, ha megszeretnéd ismerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!