Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet h azért nem érdeklem mert dohányzom?
volt egy lány akit gyakran láttam a konditeremben, mindig kőszöntünk 1másnak, és valamiért úgy éreztem szinpatikus vagyok neki.
mintha nemegyszer kicsit mosolygott is volna amikor meglátott.
egy pár hete viszont nem láttam a teremben, viszont bejelöltem facen.
nem jelölt vissza, ráirtam, erre közölte hogy ugyan jól emléxik rám, de nem jelöl vissza, mert egyszerűen nem vagyunk ismerősök.
valahogy nem néztem volna ki a kisugárzásából hogy ennyire távolságtartó. nekem nagyon tetszik, lehet hogy azért vált ilyen távolságtartóvá mert látta talán nem is egyszer h cigizek?
pedig érte tüstént leszoknék.
"mintha nemegyszer kicsit mosolygott is volna amikor meglátott"
Rosszul láttad.Csak a jóképű pasikra mosolyognak a nők.Te nem vagy jóképű ezért nem jelölt vissza face-en
Azt nem tudhatja, hogy leszoknál érte. De mondjuk én se állok szóba dohányos csajjal. Létezhet h emiatt.
Igaz én fiú vagyok, de én se jelölök vissza senkit aki csak úgy bejelöl és nem vagyunk igazi ismerősök.
kedves támadó kobold!
akkor se jelölnél vissza ha bejön az illető?
Nem szaporítunk ismerősöket a fékbúkon csak azért, hogy legyen még egy...
Hidd el, nem a cigi zavarta, akkor azt mondta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!