Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem érdeklem lányt vagy miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdeklem lányt vagy miért csinálja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tetszik nekem egy lány az osztályomból és facebookon elkezdtem vele beszélgetni kb 2 hete és eleinte még csak 1-2 szavas válaszokat adott, de már elég jól beszélgetünk.Csütörtökön rá írtam 19:15 kor kb és 50 kor ment el pedig azt mondta,hogy mindjárt megy, de nem ment csak 50 kor és ekkor nagyon jót beszélgetünk, de azóta nem, mert pénteken nem írtam rá.Ma meg feljött és egyből le is ment és ez előfordult már vagy 2x régebben.Ezt miért csinálja?Pénteken is lement 1x pedig akkor nem is akartam rá írni.Órákon úgy vettem észre,hogy sokszor mintha rám nézni így szerintem biztos érdeklem.

A lényeg,hogy miért megy le szerintetek egyből?Vagy lehet,hogy nem is miattam ?

2013. ápr. 20. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:

akadj már a facebookról istenem :D

talán internetkorlátozása van. vagy más miatt. talán zaklatja egy srác (ohwait). ezer oka lehet. miért nem személyesen beszélgettek?

2013. ápr. 20. 22:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Ma pont azért akartam rá írni,mert elakartam hívni sétálni holnapra,hogy elmond hasam neki mint érzek iránta.
2013. ápr. 20. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
hát akkor írd! nem kell ahhoz fenn lennie. lehet amúgy hogy csak rejtve van
2013. ápr. 20. 23:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor akarom megkérdezni tőle mikor fent van, mert akkor jobban megtudjuk beszélni,hogy hol találkozunk stb mint mikor akkor írunk vissza mikor éppen fent vagyunk vagy hogy mondjam
2013. ápr. 20. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy éppen fordítva gondolkozol!

Néha csak gyorsan ránéz, hátha üzentél neki (vagy valaki más).

De mivel nem lát friss üzenetet, csinálja tovább, amit addig, például tanul, tévézik stb.

2013. ápr. 20. 23:23
 6/9 A kérdező kommentje:

Ez is lehet, de eddig nem csinálta ezt csak valamikor mikor.

Meg ha nem írtam neki és fent vagyok akkor gondolhatja,hogy rá fogok írni.

Holnap vagy amikor tudok majd megkérdem tőle ezt a találták,hogy elmond hasam neki mit érzek meg, hogy ő is mit érez.

2013. ápr. 20. 23:28
 7/9 anonim válasza:
jajj. most a fészről ítéled?? oké van kocka :D amgy lehet, hogy fél....szemtől szembe hívd el valahova (pl. mozi, vacsora)
2013. ápr. 21. 19:08
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom elvinni moziba se meg vacsizni sem, mert ebbe a hülye faluba egyik sincs a városba meg nem megyünk be, mert messze van.

Pizzázni viszont eltudom vinni.

2013. ápr. 21. 19:18
 9/9 anonim válasza:

akkor vigyed!!:D istenem nem egyértelmű? amgy ha ezt bekopizod neki lehet hogy jó:

szia!! szeretnél eljönni velem pizzázni? gondoltam elmehetnénk valami ilyesmi helyre... írj! :)

viszont a következő szavak legyenek benne:

szia (:D), pizza, gondoltam, hely, köszi, írj!, aranyos (:3)

2013. ápr. 24. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!