Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AnonymLány kérdése:
Van egy fiú az osztályban aki már lassan 2 éve tetszik, hogyan keltsem fel a figyelmét, ha nem nagyon érdeklem? 12/L
Figyelt kérdés
Tudom hogy még csak 12 éves vagyok,de mindenkinek voltak gyerekszerelmei...A fiú a legjobb barátnőm exe,de őt már nem érdekli a fiú!Már 3x hallotta ugyanazt:A ______ szerelmes beléd!Nagyon tetszik és nem tudom elfelejteni... Tavaly(5.osztályban) tök jól elvoltunk sokszor mentünk együtt kettesben haza és a szívem csak úgy dobogott mellette...Hogyan keltsem fel a figyelmét,ha csak barát vagyok neki??2013. ápr. 19. 20:08
1/2 anonim válasza:
Kicsi vagy hozzá, az tény, de majd úgyis észreveszed, ha becsapnak. Az meg hogy nem érdekli az egy kifogás is lehet, mégis mi mást mondana. Barátok vagytok maradjatok is inkább azok, úgyis tovább tart mint a szerelem. Ne rontsd el.
2/2 anonim válasza:
hát ne úgy, ahogy eddig:D
kicsit durva amúgy, hogy 12 évesen már exei legyenek valakinek:O nekem ennyi idősen csak LEGOváram volt:(:D
amúgy nemtom, ha kettesben mentek haza, esetleg "véletlenül" fogd meg a kezét... vagy eleve közelebb menj mellette.. nemtom puszilkodtok e búcsúzásnál, ha nem, akkor esetleg vezesd be, ha meg igen, akkor úgy puszild meg, hogy közben a kezeddel fogd a vállát.. ez valamivel közelebbinek érezteti magát, mint valami gagyi odahajolós-letudós puszi.. és persze jó puha, jó illatú puszi legyen;):D
öregem... 12 évesen hol érdekeltek engem a lányok?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!