Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 1 lány az osztályban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 lány az osztályban tetszik nekem de nem tom hogy közöljem vele mert elég félénk vagyok félek h beégeknála. Syerintetek mit mondjak neki, hogz szólítsam le?

Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 01:36
 1/7 anonim ***** válasza:
shift+alt
2012. máj. 5. 02:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Beszéltél már vele azelött? Am hatásos módszer pl ha megkéred hogy magyarázzon, segitsen neked feladatban, háziban amit nem értesz. Azt el lehet vele kezdeni egyEbb solgokról is beszélni pl honbbi, miket szokott csinálni suli után stb. Ha alapból jó viszonyban vagytok akkor meg félrehivhatod és meg mondhatod neki hogy hogy érzel.
2012. máj. 5. 02:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Helló, eljössz velem a moziba?
2012. máj. 5. 02:17
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Mármint így szólítsd le, isten ments, hogy egy ismeretlen félénk fiúval menjek moziba, nem vagyok buzeráns. :D
2012. máj. 5. 02:18
 5/7 anonim ***** válasza:
tapasztalataim alapján nem jó oszt. társsal kezdeni. De ha ez téged nem izgat akk: kérj tőle segítséget vmiben hívd el kajáldába (egyszerűen pl: szia, nem akarsz eljönni [ide-meg ide]). Sok szerencsét! ;)
2012. máj. 5. 02:31
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket!!
2012. máj. 31. 17:53
 7/7 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2012. jún. 2. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!