Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy olvashatom le egy lányról, hogy tetszem-e neki vagy sem?
Figyelt kérdés
Megállapítható ez valahogyan ? (osztálytársam)2012. máj. 1. 09:30
1/10 anonim válasza:
Csak akkor olvashatod le róla, ha valaki felírta a homlokára...Am meg osztálytársaddal ne kezdj szerintem.
2/10 A kérdező kommentje:
Miért, azzal mi a probléma ? :O Amúgy sajnos nem írja ki az "állapotát" az arcára :D
2012. máj. 1. 09:40
3/10 anonim válasza:
Hát a probléma...egész nap össze lennétek zárva, + iskolán kívül is együtt lennétek..szerintem ez hamar unalmassá válna. Meg házi nyulra nem lövünk :)
5/10 anonim válasza:
Figyeld a szemét,hogy rád mosolyog e,hogy a közeledben feltünőbb -e stb.
6/10 anonim válasza:
Nézd meg a bugyija címkéjét, abból azonnal kiderül!
7/10 anonim válasza:
sehogy, úgyis megjátsszák magukat előtted. Felesleges "leolvasásra" meg a "trükkjeikre" időt pazarolni.
8/10 tetris válasza:
Osztálytárssal NENENENENENENENE!!!!!!!!!!!!!!! Ha pofára esel, akkor az egész osztály rajtad fog röhögni. Évekig cikizni fognak ezzel.
Ha járni fogtok, akkor ez szinte azonnal kitudódik, és mindenki benneteket fog lesni, hogy mikor mit csináltok. Állandó téma lesztek. Kész szappanopera lesz, hogy mikor vesztek össze, mikor bélültök ki. Az összes lány ezen pusmogna, meg pletykálkodna.
És hidd el kedves barátom, ha összejönne valami kis kufircolás, a legkisebb részletről is tudna az egész osztály. Hát még akkor, ha valami gubanc állna be közben!
Nem ér annyit az a lány! Hagyd a francba!
9/10 anonim válasza:
Szerintem úgy olvashatod le róla hogy elkezdelsz hozzá egy kicsit közeledni és ha ő is közeledik hozzád, akkor nagy valószínűséggel tetszelsz neki :) Próbáld csak ki. Én is így tettem :)
10/10 anonim válasza:
Az egyik fiú az osztályban most jár a harmadik lánnyal az osztályon belül, és senkivel nincs haragban. Pillanatnyilag nagyon jóban van az egyik lánnyal, és nagyon aranyosak. Szerinte az a tény, hogy az osztálytársad, ne legyen döntő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!