Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? ^^ (többi lent) ^^ Vagy valami?
tuti. zavarban volt, de édes. :D
2012. ápr. 16. 14:12
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:) hát én is zavarban voltam de megpróbáltam valamennyire leplezni,akkor talán sikerülhet vele összejönnöm mert ő tényleg nagyon tetszik még senki sem tetszet ennyire :$
hát sok sikert!
hány évesek vagytok? :)
2012. ápr. 16. 14:18
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi :).Hát én múlthét csütörtökön töltöttem be a 14-et ő meg 15 lett nem régen ^^ . Majd megint fogok vele találkozni ha minden igaz mert tesóm annyira cuki hogy erőlteti hogy találkozzak vele de mondjuk nem ellenkezek :D .Csak attól félek megtervezték ezt a tesómmal mivel nem tudtam amikor arra mentünk tesómmal hogy Á. is ott lesz aztán jött el mellettem és akkor is rám mosolygott :)
hát ha megtervezték, akkor miért mosolygott rád? meg hülyén viselkedett. az azt jelenti, hogy kislányos zavarában volt. :D
de látszik szerintem, ha valaki csak megjátssza magát. vagyis nem tudom, én nem ismerem, hogy ő milyen, de ahogy leírtad... szerintem tetszel neki. :)
2012. ápr. 16. 14:24
6/11 A kérdező kommentje:
köszi most már legalább nem kételkedem annyira :).kislányos zavarban?hát ez xD :D.Legközelebb mindent beleadok^^
De azt nem értem hogy a piros lámpákon mért sétált át nyugodtan meg ilyenek....meg mindenhová felmászot stb. xDD?.
Hát hogy még jobban tetszen neked. :D hogy ő meg meri tenni, amit más normális körülmények között nem. pl. piroslámpa.
nagyobbnak akar tűnni a szemedben. hogy ne azt gondold róla, hogy egy beszari kisfiú. :D szóval érted.
2012. ápr. 16. 14:40
8/11 A kérdező kommentje:
így már értem ^^. De tudod nem sokat beszéltünk és nem is kérdezősködött stb. csak pár dolgot mondott és én is egy-kettőt de mindig mosolygott,és nem értem mért nem témázott ha szeretne valamit érted.:) Bocsi a sok kérdésemért tényleg :) xD (am az is lehet hogy általánosságban is átmegy ilyen lazán a piroson meg amiket csinált lehet egyedül haverokkal is ezt csinálja nem?) xD még egyszer bocsi a kimerítő kérdéseim miatt :)
ez természetes, hogy nem témázott. elsőre mindenki úgymond fél, meg bátortalan az előtt, aki tetszik neki.. legalábbis a többség... énis így voltam :D aztán idővel elmúlik ez, és ha többet látjátok egymást, megnyílik majd. :) csak nyugi.
2012. ápr. 16. 16:55
10/11 A kérdező kommentje:
oké köszi :).Hát remélem tesóm meg beégetett hogy amúgy az úton nekem meg sokat magyarázott most meg eléggé csöndes erre áron mondta mert gyange nemto mért mondta szemted?:/ hát megijedtem azért nem témázott mert nem érdekli az amit mondok stb... :(
Kapcsolódó kérdések: