Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem a srácnak?
miért nem írod be ide és aki akarja az elolvassa, aki nem az meg nem.
de engem is érdekelne.
Köszönöm. Akkor kezdem is.
Szóval van egy fiú,aki az osztálytársam,és nagyon nagyon tetszik,szerintem kezdek belé esni. Nem tudom,ő hogyan viszonyul hozzám. A testbeszéde alapján talán van némi esélyem. Néha elpirul,ha beszélünk,kicsit zavarban van,izeg mozog,kerüli a szemkontaktust,de azért van,hogy mélyen a szemembe néz,kedvesen néz,szóval aranyos nagyon.
Mostanában elkezdtünk többet beszélgetni,haveribb lett a viszonyunk. Élőben is beszélünk,meg chaten is ráírok néha,pl. szünetekben. Azonban ha gépen beszélünk,sokkal ellazultabbnak tűnik. Így hív,hogy: "főnök,csaje(ezt utálom),ember stb.." Tisztában vagyok vele,hogy nem az interneten kell élni mindennapi életünket,és az ismerkedésnek sem ott kell történnie,neten általában csak viccelődünk stb..De néha a stílusa alapján ,amit a neten produkál,azt hihetném,hogy közömbös vagyok a számára. Kockanyelven ír stb.. Persze órákhosszat beszél velem,és ha megkérdezem,zavarom-e,azt mondja: "sosem zavarsz". Nemrég volt egy nagy félreértés,összeveszés,amelyben mindent a fejemhez vágott,azt hitte,kibeszéltem őt(most lényegtelen miért),de hálistennek sikerült tisztázni a félreértést,és most nagyon bízik bennem újra. Bocsánatot kért,és elszégyellte magát.. Mikor legutóbb beszéltünk,mondtam neki,hogy sosem ártanék neki,és bízzom benne,hisz nagyon kedvelem. Erre mosolyogva nézett,és azt mondta: "viszont". (?) :D Elég furcsa gyerek,de nagyon rendes,kedves srác egyébként.. Csak néha nem tudom hova tenni.
Érdekes,hogy megjegyzi azt,amit mondok. 5 zónapja mondtam neki valamit,és én ezt már elfelejtettem,ezért újra mondtam neki nemrég. Azt felelte:" tudom,már mondtad egyszer,még az ősziszünet után. :) " Szerinted lehet nála esélyem?
Elég óvodásnak tűnhet a megfogalmazás,és a probléma,de nagyon érdekelne. Egyébként 17 évesek vagyunk mindketten.
Elnézést a megfogalmazás minőségéért..:)) Nem túl szofisztikált. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!