Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy srácnak tetszem, és nekem is ő, és nem kezdeményez, mit tehetnék?
Ez megy 2-3 éve. Mosoly, szeme ragyog, pirul, kedves, segítőkész...stb. Kicsit lehet hogy félénk?
Mert úgy veszem észre, mintha ő akarná, hogy lépjek?
Egy helyen lakunk, boltban összefutunk v utcán. Beszélgettünk már semleges témákról. Én 22 vagyok ő 30.
Lehetséges, hogy egy 30 éves férfi nem kezdeményez? Félne?
Vagy mik lehetnek az Okai?
Nem biztos,hogy félénk, van egy másik,sokkal másabb eset.
Vannak olyan emberek-sajnos egyre többen- akik az élet egy bizonyos pontjában megtanulták,hogy egy párkapcsolatban élni szörnyű. Ők valószínűle már soha nem fognak enkinél sem kezdeményezni.
Simán előfordulhat, hogy sokallja a 8 évet. Vagyis pontosabban túl fiatalnak tart. Én is jártam egyszer így. Nem kezdeményeztem, utólag bántam mert elsodort minket az élet egymástól....
Mi lenne ha rafináltan tanácsot kérnél tőle? Kérdezed meg, hogy mi a véleménye, ha egy 30 éves pasi egy 22 évessel kötné össze az életét. A 22 éves szerepét természetesen vállald magadra szavakban is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!