Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szóltok ha a lány kezdeményez? Mit tehetnék?
Itt egy kiszemelt pasiról van szó vagy úgy általában valamilyen pasiról.
Tehát felszállnál a villamosra és végigkérdezgetnéd a pasikat két megálló között hogy ki randizna veled?
Utóbbi ciki, de az első esetben csak bátran, pasik is szeretik ha valaki oda van értük, ez nem csak a nők privilégiuma.
Először tisztázzunk valamit, ami az efféle kérdéseknél valahogy mindig homályban marad.
Mi számít kezdeményezésnek? Az, hogy egyáltalán elkezdesz beszélgetni valakivel, vagy az, hogy randira ill. egyéb közös programra hívod a másik felet?
Szerintem ha a lány kezd semleges beszélgetést, ezzel nagyobb lehetőséget adva a fiúnak, hogy rátérjen a randizás témára, az teljesen rendben van, sőt javasolnám is minden lánynak, aki partnerre vágyik.
Ebben az esetben én nem mondanám, hogy a lány kezdeményezett, de mégis levette az terhek egy részét a fiú válláról.
20 évesen ha nem mersz kezdeményeni, akkor jó eséllyel még 40 évesen is szűz leszel.
Ezen érdemes elgondolkodni.
Amúgy lehet, hoy nem fogsz tetszeni neki. Előfordulhat. Akkor udvariasan elküld majd (bunkók csak a lányok szoktak lenni ilyenkor), neked meg már másnap lesz lehetőséged új fiút keresni.
Nem rég volt érettségi találkozom (ilyen évfolyam szintű), akkor több lánytól is hallottam, hogy 3-ban meg 4-ben X, Y, Z tökre belém volt esve.
Háááát mondtam is neki, baxátok meg ezt miért nem akkor tudattátok velem. (Ez még a facebook, twitter előtti időben volt. Akkor nem volt még böködés., örültem ha ment a betárcsázos net.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!